Muğla'nın Ortaca ilçesinde ve diğer ilçelerinde internet üzerinden dolandırıcılık yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçen Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri yaptıkları eş zamanlı operasyonlar sonucunda 21 kişiyi gözaltına aldı.

İçlerinde 2 kadının da bulunduğu şüpheliler sevk edildikleri adliyede alınan ifadelerinin ardından tutuklama kararıyla cezaevine gönderildi. 19 şahıs hakkında tutuklama kararı çıkarken 2 şüpheli de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

55 MİLYONLUK VURGUN 

MUĞLA’DA 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI’NDA O ETKİNLİK YAPILDI MUĞLA’DA 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI’NDA O ETKİNLİK YAPILDI

Banka hesabındaki paraların aktarılması usulüyle yapılan ve 55 milyon liralık dolandırıcılığa neden olan olay, Ortaca Güzelyurt Mahallesi'nden yapılan şikayet üzerine aydınlatıldı.

İhbar sonrası harekete geçen  Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerinin takipleri sonucunda İstanbul ve Çanakkale'de ikamet eden aralarında sahte bir diş doktorunun da bulunduğu 21 kişi gözaltına alındı. 

Gözaltına alınan şüphelilerinden 19'u adliyedeki ifadelerinin ardından tutuklama talebiyle cezaevine gönderilirken 2'si ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.