Olay, Ortaca Terzialiler Mahallesi 172 Sokak’ta meydana geldi. Olay yeri İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne çok yakın bir yerde bulunuyor. Edinilen bilgiye göre, ilçede görev yapan Muğla Barosu’na kayıtlı avukatlardan Hüseyin Belkırat, öğle saatlerinde ofisinin bulunduğu binaya geldi. Kısa bir süre sonrada ofisinden çıkmak için koridorda ilerlediği anda silah sesi duyuldu. Silah sesini duyan vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine İlçe Emniyet Müdürü Serpil Çalışkan, asayiş, cinayet ve olay yeri inceleme ekiplerinin yanı sıra sağlık ekipleri geldi.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Belkırat ambulansla ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralanan avukata hastanede müdahale edildiği kaydedildi. Öte yandan, silahtan çıkan merminin avukatın kafasına isabet ettiği öğrenildi. Avukatın intihar girişimde mi bulunduğu, yoksa biri tarafından mı vurulduğu şuan için bilinmiyor. Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayı aydınlatmak için bölgedeki kamera kayıtlarını da incelemeye başladı. Ortaca polisi, titiz bir çalışma yürütüyor.

ORTACA'NIN NİNJA KAPLUMBAĞALARI 2 YIL SÜREN TEDAVİNİN ARDINDAN DENİZE SALINDI ORTACA'NIN NİNJA KAPLUMBAĞALARI 2 YIL SÜREN TEDAVİNİN ARDINDAN DENİZE SALINDI

Kaynak: Haber merkezi