Ön seçimde sonucunda ilk sırada çıkan eczacı Şükrü Ciravoğlu, partisi CHP’nin Edirne Belediye Başkan adayı olarak gösterildi.

FECİ KAZA! KAZAYA SU SAVAŞI MI NEDEN OLDU? FECİ KAZA! KAZAYA SU SAVAŞI MI NEDEN OLDU?

Ön seçimin 1 hafta sonrasında mide bulantısı ve düşük tansiyon şikayetiyle Edirne Sultan 1’inci Murat Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ciravoğlu’na anjiyo yapıldı ve kalp damarlarından birinde tıkanıklık tespit edilerek operasyona alındı. Ciravoğlu'nun tıkalı damarı açılıp stent takıldı. 2 gün sonra taburcu edilen Ciravoğlu saha çalışmalarına başladı.

RAHATSIZLIĞI TEKRAR NÜKSETTİ

CHP’nin Ankara Spor Salonu’nda yapılan aday tanıtım toplantısında Özgür Özel’in Edirne Belediye Başkan adayı olarak tanıttığı Şükrü Ciravoğlu, dün yeniden ritim bozukluğu şikayetiyle Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne başvurdu. Ritim bozukluğu tedavisi olması gerektiği belirtilen Ciravoğlu, bugün sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekildi.

"ÖZGÜR ÖZEL ÇEKİLMEMİN İYİ OLACAĞINI BELİRTTİ"

Ciravoğlu, Genel Başkan Özgür Özel’in kendisine “geçmiş olsun” telefonu açtığını belirterek “Hastalığımdan dolayı seçim çalışmalarında geride kaldığımızı söyledi. Çekilmemin iyi olacağını belirtti. Ben de bunun üzerine adaylıktan çekildiğime dair dilekçeyi verdim.” ifadelerini kullandı.

Ciravoğlu, adaylıktan çekildiğine yönelik belgeyi imzalayıp CHP ilçe başkanlığı aracılığıyla ilçe seçim kuruluna iletti. Ciravoğlu’nun yerine, ön seçimde ikinci sırada en çok oyu alan avukat Filiz Gencan Akın’ın Edirne Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesi bekleniyor.