Ocak 2023’te Sakarya’nın Karasu ilçesinde yürüyüş yapmak için evden çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 41 yaşındaki Özkan Yılmaz’ın cansız bedeni, 4 ay sonra İstanbul Beykoz’da bulundu.

KİMSESİZ MEZARLIĞINA DEFNEDİLMİŞTİ

Özel şoför olarak çalışan ve aynı zamanda İstanbul Kağıthane ilçesi Hürriyet Mahallesi’nde muhtar azası olan Yılmaz, Karasu’da kaybolduktan sonra yapılan geniş çaplı aramalara rağmen bulunamamıştı.

Muğla dahil 22 ilde suç örgütlerine operasyon: 23 tutuklama
Muğla dahil 22 ilde suç örgütlerine operasyon: 23 tutuklama
İçeriği Görüntüle

DNA TESTİ SAYESİNDE BULUNDU

17 Ocak'ta evinden çıktıktan sonra kaybolan Özkan Yılmaz'ın cesedi, 12 Mayıs 2023 tarihinde Beykoz sahilinde kimliği belirlenemeyen bir ceset olarak bulundu ve kimsesizler mezarlığına defnedildi. Ailesinin yaptığı başvuru üzerine gerçekleştirilen DNA testi sonucu, cesedin Özkan Yılmaz'a ait olduğu kesinleşti. Yılmaz’ın ailesi, cenazeyi kimsesizler mezarlığından alarak aile mezarlığına defnetmeyi planlıyor. Ayrıca aile, yeniden otopsi yapılması talebinde bulunacak.