Ortaca Kaymakamı Kenan Aktaş esnaf ziyareti sırasında, ilçede esnaflık yapan Şehit Piyade Asteğmen Ünal Daka’nın babası Bayram Ali Daka’yı da unutmadı.

MUĞLA’DA ELEMAN TEMİNİNDE EN FAZLA GÜÇLÜK ÇEKİLEN MESLEKLER MUĞLA’DA ELEMAN TEMİNİNDE EN FAZLA GÜÇLÜK ÇEKİLEN MESLEKLER

SAATLERİ DURDURAN SOHBET

Kaymakam Aktaş, ziyarete ilişkin, “Ortacamızın Değeri saat tamir ustası Bayram Ali Daka’ya misafir olduk bir çay içimi kadar. Bir can vermiş bu Vatan’a Bayram Amca. Şehit Piyade Asteğmen Ünal Daka’nın babası Bayram Ali Daka ile saatleri durduran sohbet ettik.” İfadesini kullandı.

BAŞARMAK İÇİN ÇALIŞMAK LAZIM

Ortaca’da saat tamirciliği yapan ve bu vatanda bir can veren şehit babası Bayram Ali Daka ise ziyaret sonrası yaptığı açıklamada hayata dair önemli nasihatler verdi. Bayram Ali Daka, “1965 yılında Ortaca’ya geldim. Bu mesleğe hala devam ediyorum. Allah bereket versin. Bundan ekmek yedik. Çocukları bundan okuttuk. Yerleri bundan aldık. Allah memleketin taşına, toprağına bereket versin. Milletinden Allah razı olsun. Çalışmayan adam hazır yer. Ne memleket kor, ne millet kor. Çalışmak lazım. Başarmak için çok çalışmak lazım. Çalışan adam her şeyi başarır.” Diye konuştu.