İstanbul Bağcılar'da yaşandığı iddia edilen iğrenç olay Türkiye'nin tüylerini diken diken etti.

HalkTV'den Seyhan Avşar'ın haberine göre 11 yaşındaki çocuk dün sabah annesi tarafından okuluna bırakıldı. Okul öğlen 13.00’de dağıldı. Ancak M.Y. eve bir türlü dönmedi. Ailesi kızlarının gidebileceği her yeri aradı. Ancak çocuğa ulaşamadı. Çocuğun babası Mustafa Y. Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek kayıp başvurusu yaptı.

Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği kayıp çocuğun tüm çevresiyle konuştu. Okuldan evine gidiş istikametindeki tüm kameralar tek tek incelendi. Çocuğun okula 300-400 metre mesafede Maslak caddesi üzerinde beyaz bir minibüse bindiği tespit edildi. Çocuğu araca alan şahsın ailenin evine su siparişi getiren iş yerinin sahibi olduğu anlaşıldı.

Polis zanlının evini ve iş yerini bastı. İş yerinde olan zanlı polisleri görünce kaçmaya başladı. Polis çocuk çığlıkları duydu. İş yerinde bulunan yatak odasındaki gizli bir bölmenin polisler tarafından açıldı ve M.İ. bulundu. Çocuğun istismara uğradığı tespit edildi.

Polisler zanlıynın gizli bölmeye sesin dışarıya çıkmasını engellemek amacıyla ses yalıtımı yaptırdığı tespit etti. Ayrıca odada bulunan kağıtlarda ise “Söz dinle”, “Kesinlikle bağırma, “Konuşurken fısıltıyla konuş”, “Dükkana biri gelirse kesinlikle konuşma”, “Ayrıca ben ne dersem yap”, “Sözümü dinlemezsen çok açı veririm ve çok döverim ve seni gerekirse öldürürüm” şeklinde yazılar bulundu. Şüpheli gözaltına alındı ve tutuklandı.

BOLU’DA İŞ ADAMINI GASP EDEN ÇETE LİDERİ MUĞLA’DA YAKALANDI BOLU’DA İŞ ADAMINI GASP EDEN ÇETE LİDERİ MUĞLA’DA YAKALANDI

KAYNAK : HABER3