Olay dün 18.40 sıralarında Seydikemer’in Bel Mahallesi Yediburun mevkii üzerinde Likya Yolu’nda yaşandı. Doğa yürüyüşü yapan 41 yaşındaki Evren Ö. ile Alman uyruklu F.H. (33) ve S.M.T. (31) Yediburun’da mahsur kaldı. Yapılan yardım çağrısı üzerine olay yerine giden JAK ve UMKE ekipleri 3 kişiyi bulundukları yerden kurtardı.
2 SAATTE KURTARILDILAR
Bölgeye sevk edilen Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) ekipleri 2 saatlik yoğun bir müdahalenin ardından 2’si Alman uyruklu biri Türk üç kişiyi bulundukları yerden tahliye etmeyi başardı.
AYAĞINDAN YARALANMIŞ
Yürüyüş yaparken düşüp ayağından yaralanan Evren Ö. yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılırken, 2 turistin durumlarının ise iyi olduğu öğrenildi.






