SEYDİKEMER'DE YANGIN SÖNDÜRME HAVUZUNA DÜŞEN ÇOCUKTAN ACI HABER SEYDİKEMER'DE YANGIN SÖNDÜRME HAVUZUNA DÜŞEN ÇOCUKTAN ACI HABER

Son zamanlarda ekmeğin gramajı ve satışı fiyatı konusunda tartışmalar bitmek bilmiyor. Ticaret Bakanlığı tarafından ekmek fiyatı konusunda il genelinde fiyat verilse de aynı ilde faklı ilçelerde ekmek fiyatları değişebiliyor. Fethiye’de 250 gram ekmek 10 TL’den satılırken Seydikemer’de 200 gram ekmek 7,5TL’den satılmaya devam ediyor.

Seydikemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Seydikemer’de hizmet veren fırınlarda ve ekmek satışı yapılan marketlerde ekmeğin gerçekten 200gram olup olmadığını denetledi. Ekipler aynı zamanda ekmek üretim yerlerinin hijyen kurallarına uyup uymadığı konusunda da denetimler gerçekleştirdi.

Yapılan açıklamada “Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçemizde faaliyet gösteren fırınları ve marketleri denetleyerek ekmek gramajlarını kontrol etti. Vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve standartlara uygun ekmek tüketmesi amacıyla denetimlerimiz devam edecek” denildi..