İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın hakem Halil Umut Meler ile telefonda görüştüğünü açıkladı. Yerlikaya, Başkan Erdoğan'ın olayı kınadığını ve geçmiş olsun dileğini ilettiğini söyledi. Erodğan ayrıca, Halil Umut Meler'in sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Çaykur Rizespor maçının hemen ardından hakem Halil Umut Meler'e yumruk attı. Saldırıya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan, aralarında Faruk Koca'nın da bulunduğu 3 şüpheli, tutuklandı. Şüpheliler, tutuklanmalarının ardından Sincan Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi.

BAŞKAN ERDOĞAN GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ

RTÜK CİNSEL İÇERİKLİ "SOSİS PARTİSİ: GIDATOPYA" İÇİN HAREKETE GEÇTİ! RTÜK CİNSEL İÇERİKLİ "SOSİS PARTİSİ: GIDATOPYA" İÇİN HAREKETE GEÇTİ!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, hakem Halil Umut Meler'e yönelik saldırıya ilişkin açıklama yaptı. Yerlikaya, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın hakem Halil Umut Meler ile telefonda görüştüğünü açıkladı. Yerlikaya, Başkan Erdoğan'ın olayı kınadığını ve geçmiş olsun dileğini ilettiğini söyledi. Erodğan ayrıca, Halil Umut Meler'in sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Bakan Yerlikaya, şu ifadeleri kullandı:

"Şiddeti kınıyorum. Gereği yapıldı. Mahkeme kararlarını biliyorsunuz. Az önce kıymetli hakemimizi ziyaret ettim. Temennimiz bir daha şiddetin olmaması. Bir kara hoşumuza gitmediğinde başka bir şeye mi dönüşmemiz gerekiyor. Artık konu mahkemede. Mahkeme sürecinde nereye evrileceğini göreceğiz."

Kaynak: HABER MERKEZİ