Haber48 olarak Muğla-Fethiye yolu üzerinde Köyceğiz’de konumlanan Seramiksan Showroom’larını ziyaret ettik. Mağazada güler yüzleriyle bizi karşılayan başarılı kadın danışanlarımızdan Naime Hanım, mağazanın işleyişi hakkında bilgi verdi.

Naime Hanım, "Mağazamız tamamen müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaktadır. Bu mağazayı kurmakta ve geliştirmekteki amacımız burayı dinamik bir hale getirerek müşteri memnuniyetini hat safhaya taşımak. Buradaki ürünlerimizin hepsi 1. Sınıf ve bu ürünlerin sevkiyatına kadar her şeyiyle ilgileniyoruz." şeklinde konuştu.

Mağazanın ürün kapsamı hakkındaki sorularımızı yanıtlayan Naime Hanım, "En temel olarak seramik ürünlerimize yer veriyoruz.  Manisa Turgutlu’da üretim yeri bulunan Seramiksan Mağazası’ndan sevkiyatını yaptığımız 1. Sınıf ürünlerimizi mağazamızda teşhir ediyoruz. Büyük ebattaki yer karosu, duvar karosu, sırlı ve sırsız porselen olarak dört grupta değerlendirdiğimiz ürünlerimizi müşterimizin ihtiyacına göre satışa sunuyoruz. İkinci olarak Seramiksan Vitrifiye ile devam ediyoruz.  Asma klozetle , duvara sıfır klozetler, lavabolar gibi ürünlerimizin tanıtımı gerçekleştiriyor ve satışını yapıyoruz. Seramiksan’ın kendi ürettiği dolaplarıyla ilerliyoruz yanı sıra çeşitliliği arttırmak adına Nest marka dolaplara da yer veriyoruz satışlarımızda ve mağazamızda. Banyo tabi ki dolaptan ve klozetten ibaret değil. Duşakabini, bataryaları, lavaboları, kapısı ve gerekli duş setlerinin yani banyo için gerekli olan ve aklınıza gelebilecek ürünlerinin tamamının satışını yapıyoruz. Bütün bu çalıştığımız markaların yanı sıra müşterimizin talebi olabilecek diğer markadaki ürünleri de temin ediyoruz. Duşakabinlerde İzmir firması olan Net Duş ile çalışıyoruz. İç kapılarımızda DKM ve Vario olan iki kapı grubumuzu sunuyoruz. Çelik kapılarımızda ise Kayseri firması olan Boyut Kapı ile çalışıyoruz." dedi.

BAŞKAN, YARDIM ETMEK YERİNE KAÇTI BAŞKAN, YARDIM ETMEK YERİNE KAÇTI

Naime Hanım, Turanlar Yapı'nın hedefleriyle ilgili de ‘Müşteri olarak kendinizi düşünün, ev yapmak istediğinizde parça parça uğraşmak yerine her şeyi aynı mağazadan temin etmek istersiniz. Biz de bunu hedefliyoruz aslında, müşterimizin ev için gerekli olan tüm malzemelerini a’dan z’ye temin ediyoruz.’ ifadelerini kullandı.

Haber48 olarak; Turanlar yapının sadece bir inşaat firması olmadığını memnuniyet odaklı olarak müşterinin ihtiyaçları ve arzuları doğrultusunda hizmet veren yerel bir firma olduğunu gördük. Turanlar Yapı'nın inşaat ağırlıklı olsa da birçok sektörde yer edinmiş başarılı bir firma olduğu bilgisini sizlerle paylaşmak isteriz.