Ula Kaymakamı Mehmet Rıdvam Doğan Akçapınar Mahallesi’nde bulunan Gökova Uzay ve Hava Modelciliği Eğitim Merkezi’ni, Gökçe Zeynep Gönen İlkokuna bağlı anasınıfını, Özel Kokpit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ve Özel Matriks Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Kaymakam Mehmet Rıdvan Daoğan’a ziyaretleri sırasında İlçe Jandarma Komutanı J. Bnb. Özkan Yaldır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cüneyt Yiğit ve İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Ferhan Sarı eşlik etti.

TEKNOFEST’E KATILACAK TAKIMLARA BAŞARILAR DİLEDİ

Ula Kaymakamı Mehmet Rıdvan Doğan Akçapınar Mahallesi’nde bulunan Gökova Uzay ve Hava Modelciliği Eğitim Merkezi ziyaretinde elektronik ve kompozit üretim atölyesi, Türkiye Model Roket Yarışları, eğitim ve üretim konularında bilgi edindi. Gökova Uzay ve Hava Modelciliği Eğitim Merkezi olarak Teknofest’e katılacak takımlara başarılar diledi.

 OKULDA İNCELEMELERDE BULUNDU

ADETA KAPANIN ELİNDE KALIYOR ADETA KAPANIN ELİNDE KALIYOR

Ula Kaymakamı Mehmet Rıdvan Doğan Gökçe Zeynep Gönen İlkokuna bağlı anasınıfı ziyaretinde okulda incelemelerde bulundu. Kaymakam Doğan ayrıca okulun mevcut durumu ve ihtiyaçları konusunda bilgi aldı. Öğrencilerle sohbet ederek onların istek ve taleplerini dinledi, derslerinde başarılar diledi.

 BAŞARILI SPORCULARI TEBRİK ETTİ

Ula Kaymakamı Mehmet Rıdvan Doğan Özel Kokpit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ve Özel Matriks Anadolu Lisesi’ni ziyaretinde; Hentbol Gençler A kategorisinde Ula İlçe ve Muğla İl birinciliğini kazanarak Liseler Arası Türkiye Şampiyonası Yarı Finalleri’ne yükselen Muğla Kokpit Okulları Hentbol Takımı’nı, Menteşe-Ula ilçelerini kapsayan ilçe elemelerinde grup birincisi olarak Muğla İl Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan Muğla Kokpit Okulları Futsal Erkek Takımı’nı kutladı. Kaymakam Doğan ayrıca Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Kickboks İl Müsabakaları’nda Gençler B Erkekler Kick Light Contact Kategorisi İl Birincisi Özel Kokpit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Kuzey Kezer'i  de tebrik etti.

 SİMÜLATÖR KULLANDI

Sonrasında havacılık atölyelerini gezen Kaymakam Doğan simülatör kullandı. Sağlık uygulama atölyelerini ve yazılım atölyelerini gezerek meslek dersleri öğretmenlerinden alanlarıyla ilgili bilgi aldı. Sınıfları tek tek dolaşan Kaymakam Doğan öğrencilerle yakından ilgilenip öğrencilerin sorun ve taleplerini dinledikten sonra okul müdürü ve idarecilerle toplantı yaparak okul hakkında detaylı bilgi edindi.