ÜNLÜ HOLLYWOOD YILDIZI ZENDAYA TÜM BAKIŞLARI ÜZERİNDE TOPLADI ÜNLÜ HOLLYWOOD YILDIZI ZENDAYA TÜM BAKIŞLARI ÜZERİNDE TOPLADI

Ekranların ünlü ismi Alp Kırşan, Survivor’daki sunuculuk kariyerini sonlandırıp uzun süre yaşadığı İstanbul’u terk etti. Her şeyi ardında bırakıp Bodrum’un Muğla ilçesine yerleşen Kırşan, eşi Zeynep ile rotasını İzmir’e çevirdi. Çift, restore ettirdikleri evlerinden görüntüleri sosyal medyada paylaştı.

BAŞTAN SONA YENİLEDİLER

Sempatik sunucu Alp Kırşan, 2012 yılında Survivor’ın sunuculuğunu üstlenmeye başladı, 2018’de ise yarışmadan ayrılma kararını duyurdu. Uzun bir süre sevilen program Survivor ile ekranda olan Kırşan, şimdilerde eşi ve çocuklarına odaklandı. Survivor’ı bıraktıktan sonra Bodrum’da yaşamaya başlayan isim ailesiyle İzmir’e taşındı.

İkili, satın aldıkları evi baştan sona tadilata soktu, tek katlı müstakil evin tüm detaylarıyla kendileri ilgilendi.  Magazin dünyasının örnekle gösterilen çiftinden Zeynep Kırşan, baştan sona yeniledikleri evlerini Instagram’daki takipçileriyle paylaştı.