Ortaca’da oyların sayımı henüz tamamlanmadı. Ancak Cumhur İttifakı’nın Ortaca Belediye Başkanı Adayı Alim Uzundemir, kendisine gelen veriler doğrultusunda veda konuşması yaptı.

ÜZÜLMEYE GEREK YOK

1000A YAPI ORTACA BELEDİYESPOR, ŞAMPİYONLUĞUNU EVİNDE İLAN EDECEK 1000A YAPI ORTACA BELEDİYESPOR, ŞAMPİYONLUĞUNU EVİNDE İLAN EDECEK

Uzundemir’in konuşmasında, “Üzülmeye gerek yok. Onlarda Ortaca’nın çocukları, onlarda Ortaca’ya hizmet etmeye geldi. Şunu söylemeden geçemeyeceğim. 40 günden beri burada beklediniz. Bizlere destek oldunuz. Mahalle mahalle, sokak sokak gezen arkadaşlarımız oldu. Hakkınızı helal ediniz. Eşinizden, çocuklarınızdan ayrıldınız.

NASIL HİZMET EDEBİLİRİMİ DÜŞÜNDÜM

Seçim sürecinden hiçbir partili arkadaşıma çamur atmadım. Hiçbir kimsenin aleyhinde konuşmadım. Bizim konuşmadık bir şeyimizi bırakmadı. Onlara cevap vermedim. Nasıl hizmet yapabilirim onu düşündüm. Beş yıldan beri her şeyimi kaybettim. Gecemi gündüzümü, sağlığımı kaybettim. Sadece size hizmet edebilmek için… Bu olmamalıydı ama oldu. Şunu söyleyeceğim. En son konuşmamda şunu söylemiştim. Hayat bir kalem, bir sivri kalemden ibaret değil. Yarın herkes arkasını döndüğü zaman, inanın istemiyorum ama herkes düşman olacaktır. İstemiyorum ama göreceksiniz.

NELERLE UĞRAŞTIM NELERLE…

Çünkü bu ekonomiyi yönetmeleri kolay değildi. Nelerle uğraştım, nelerle uğraştım. Bir rabbim, bir ben birde çalışma arkadaşlarım biliyor. Hepinize teşekkür ediyorum. Kaybetmemize rağmen burada beklediniz. Hepiniz hakkınızı helal ediniz. Allah razı olsun.” İfadelerini kullandı.