ÜNLÜ HOLLYWOOD YILDIZI ZENDAYA TÜM BAKIŞLARI ÜZERİNDE TOPLADI ÜNLÜ HOLLYWOOD YILDIZI ZENDAYA TÜM BAKIŞLARI ÜZERİNDE TOPLADI

Yayınlandığı döneme damga vuran Doktorlar dizisinde Doktor Ela olarak tanıdığımız Yasemin Ergene 2011'de İzzet Özilhan'la evlendi ve oyunculuğa ara verdi. Sosyetenin önemli isimlerinden olan Yasemin Özilhan 12 yıl sonra setlere dönüyor. Özilhan, iddialı dizide başrol oynayacak. 


Yayınlandığı dönemde oldukça popüler olan Doktorlar dizisi birçok ismin yıldızını parlatmıştı. Doktorlar dizisi ile tüm Türkiye'nin tanıdığı isimlerden olmayı başaran Yasemin Ergene (Yasemin Özilhan) güzelliğiyle de tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

Doktor Ela olarak tanıdığımız Yasemin Ergene (Yasemin Özilhan) şarkıcı Kutsi ile başrollerini paylaştığı Doktorlar dizisi ile hafızalara kazındı.

2011'de İzzet Özilhan'la evlenen güzel oyuncu Yasemin Ergene, Özilhan soyadını aldı.

Oyunculuğa ara veren Yasemin Özilhan sosyetenin önemli isimlerinden oldu.

İş insanı İzzet Özilhan'ın eşi olan, sosyetenin ünlü ismi Yasemin Özilhan, eski mesleğine geri dönüyor!

Yasemin Hanım, genç bir oyuncuyken rol aldığı dizinin çekildiği hastanenin sahibi Özilhan Ailesi'nin oğlu İzzet Özilhan ile tanışıp evlenince mesleğini bırakmıştı.

Özilhan'ın başrolünde yer alacağı dizi, bir dijital platform için çekilecek ve 8 bölüm yayınlanacak.

Özilhan, 2019'da bir dizide konuk oyuncu olmuş ve "Setleri özlediğimi fark ettim, iyi bir senaryo gelir ve şartlarım kabul edilirse mesleğime dönebilirim" demişti.

Şartlarını da, "Senaryoda beni ve ailemi rahatsız eden sahneler olmayacak. Haftada 3 gün, günde 4 saatten fazla çalışmam" şeklinde sıralamıştı.