17-21 Ocak 2024 tarihleri arasında Menteşe Spor Salonunda gerçekleşecek şampiyonaya 70 ilden, 571 kulüp ve yaklaşık 2 bine yakın sporcu katılacak.
Şampiyonanın teknik toplantısı 16 Ocak Salı günü yapıldı.
Menteşe Turgutreis Yurdunda yapılan teknik toplantıya Türkiye Taekwondo Federasyonu Asbaşkanı, Seyfullah Özdemir, Genel Sekreteri Emine Darıcı, MHK Başkan Vekili Abdullah Kuzucu Milli Takımlar Teknik Direktörü Ali şahin ve Servet Tazegül, Federasyon Gençler Teknik Kurulu Üyeleri ile İl Temsilcisi Uğur Göktaş, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, Spor Hizmetleri Müdürü Nihat Ekinciler, Menteşe İlçe Müdürü Yavuz Karahasanoğlu, Turgutreis Yurt Müdürü Memet Tümer katıldı.
AÇIKBAŞ “TÜM SPORSEVERLERİ BEKLİYORUZ”
Türkiye’nin dört bir yanından gelen sporcularımızı, Türkiye Büyükler Taekwondo Şampiyonası organizasyonunda ülkemizin incisi Dünya’nın gözbebeği Muğla'da ağırlamaktan büyük onur duyduklarını dile getiren Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, “Muğla her yıl yapılan spor organizasyonları ile bir organizasyon şehri olma özelliği taşımaktadır. İlimizden bu dev şampiyonaya 25 kadın, 17 erkek olmak üzere toplam 42 sporcu katılıyor. Muğlalı taekwondocularımıza güveniyor şampiyonada başarılar diliyoruz. Şampiyonaya katılan tüm sporcularımıza ve antrenörlerimize başarılar diliyor, sporsever Muğla halkını Menteşe Spor Salonuna davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Taekwondo Federasyonu Muğla İl Temsilcisi Uğur Göktaş yaptığı açıklamada “Uluslararası arenalarda ülkemizi başarıyla temsil eden ve Türk sporunun yüz akı olan taekwondo branşımızın ilimizde de çok sevildiği bu anlamda da Taekwondo İl Temsilciliğimiz ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün girişim ve özverili çalışmalarıyla ilimize bu dev organizasyonu almış olmaktan dolayı son derece mutluyuz. Bu anlamda bizlere güvenerek değer veren bu organizasyonun ilimizde gerçekleşmesini sağlayan Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanımız Prof.Dr. Metin Şahin’e, TTF Yönetim Kurulumuza, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Kazım Açıkbaş ve onun şahsında tüm Gençlik ve Spor Teşkilatımıza, ilimiz antrenörlerine, hakemlerine ve destek veren herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Tüm kafilelerimize başarılar dilerken, Muğla halkımızı da bu dev organizasyona davet ediyorum. Muğla’mıza ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.

MUĞLA’DA YIKALACAK HASTANEDEYE BOYA BADANA ÖDENEĞİ MUĞLA’DA YIKALACAK HASTANEDEYE BOYA BADANA ÖDENEĞİ

MUĞLA’YI 42 SPORCU TEMSİL EDECEK
Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonasına Muğla’dan 25 kadın,17 erkek olmak üzere 42 sporcu katılım sağlıyor.