Fethiye ilçesinin incilerinden biri olan Çalış Plajı'nda, bölgenin en rahat ortamı ve en kaliteli hizmetini sunan kamp ve karavan alanı Zirkon Beach Camping.

Muğla'nın dünyaca ünlü plajları arasında en güzel plajlarından biri olan Çalış Plajı, her yıl yüzbinlerce insanı ağırlıyor. Çalış Plajı'nda hizmete açılan Zirkon Beach Camping, 'bölgenin en iyi' Camping ve Karavan Alanı olma özelliği taşıyor. Zirkon Beach Camping'in işletmecisi olan Gerçel Kara, önceliklerinin misafirlerini rahat ettirmek ve verebilecekleri en iyi hizmeti vermek olduğunu söylüyor. 

Zirkon Beach'te, gerek Çalış Plajı'nın güzelliği, gerek muhteşem deniz ve adalar manzarası, gerek sizi kendisine aşık eden doğa bir kampçının tüm isteklerini karşılıyor. Güler yüzlü ve işini layıkıyla yapan personeli ile Zirkon Beach Camping'te alışageldiğiniz camping ve karavan deneyimlerini unutun. Zirkon Beach Camping, az önce saydığımız tüm özellikler için şişirilmiş bir fiyat politikası izlemiyor. Bir anlamda doğal güzellikleri ve imkanları misafirlerine olduğu gibi sunuyor.

ZİRKON BEACH CAMPİNG İLETİŞİM BİLGİLERİ 

Facebook:   www.facebook.com/zirkonbeachcamping 

Instagram:   www.instagram.com/zirkon_beach_camping 

Internet Adresi:   www.zirkonbeach.com 

Tatilinizi uçuştan itibaren planyabileceğiniz Internet Adresi:   www.tatilebekleriz.com


https://www.haber48.com.tr/fethiye/fethiye-zirkon-beach-kamp-ve-karavan-alani-h27336.html