14 Mayıs'ta yapılacak olan milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçimleri için siyasi partilerin çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda milletvekili adayları da saha çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti Muğla milletvekili adaylarından Yakup Otgöz ve Hakan Fevzi İlhan, bugün Dalaman’daydı. Otgöz ve İlhan’ın Dalaman’da ilk durağı AK Parti Dalaman İlçe Başkanlığı ve Dalaman Belediyesi oldu. Burada başkan Muhammet Karakuş ve Hüseyin Ertuğrul tarafından karşılanan AK Parti Muğla milletvekili adayları daha sonra Atatürk Caddesi üzerinde esnaf ziyaretlerini gerçekleştirdiler. Otgöz ve İlhan’a bu ziyaretlerinde aralarında Ak Parti Dalaman İlçe Başkanı Şefik Oğuz ve AK Parti milletvekili aday adayı olan Uğur Akın Şahin’in de aralarında bulunduğu pek çok partili eşlik etti. 

YAKUP OTGÖZ: "SEÇİMİ BİRİNCİ TURDA BİTİRECEĞİZ."
Atatürk Caddesi boyunca  esnafı ziyaret eden grup,  vatandaşlarla da sohbet etti. Bu sohbetlerden birini deprem sonrası Hatay’dan Dalaman’a gelen bir vatandaşla gerçekleştirdikleri sırada mikrofon uzattığımız Muğla siyasetinin önemli isimlerinden Yakup Otgöz, şunları söyledi: “bugün burada esnaf ziyaretleri yapıyoruz yarın da Ortaca’da olacağız. Ziyaretlerimiz iyi geçiyor. Allaha çok şükür teveccüh ve destek çok iyi. Cumhurbaşkanımıza inanılmaz destek var.  İnşallah birinci turda seçimi bitireceğiz. Tabi vatandaşlarımızın ufak tefek şikayetleri var. Allaha şükür belediye başkanımız çalışmış. Kardeşimiz Hatay’dan gelmiş bir depremzede. Tabi orada sıkıntılarımız büyük. Ama inşallah Cumhurbaşkanımız bir yıl içinde 319 bin konutu yapıp vatandaşlarımıza teslim edecek. Arkasından da 650 bine tamamlayacak. 

ŞEFİK OĞUZ: "ALTILI MASAYA BAY BAY KEMAL DİYECEĞİZ."
Otgöz’e esnaf ziyaretinde eşilk eden isimlerden biri olan Ak Parti Dalaman İlçe Başkanı Şefik Oğuz da Haber48 mikrofonlarına şu değerlendirmelerde bulundu: “Dalaman’da ilçe başkanlığında başlayan ziyaretlerimiz esnaf ziyaretleriyle sürüyor. Esnaflarımıza uğruyoruz. Vatandaşlarımızın yoğun bir ilgisi var. Gün geçtikçe partimize daha büyük talepler oluyor. Karşıda 6’lı masa mı 7’li masa mı ne olduğu belli olmayan bir grupla karşı karşıyayız. Bizim için vatanımız, milletimiz ve milli duygularımız çok önemlidir. Bu seçimleri alacağız ve 6’lı masaya bay bay Kemal diyeceğiz.”

ERDOĞAN, BAHÇELİ’Yİ KONUTUNDA ZİYARET EDECEK ERDOĞAN, BAHÇELİ’Yİ KONUTUNDA ZİYARET EDECEK


HAKAN FEVZİ İLHAN: "SIKILMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ."
Dalaman’da Otgöz’le birlikte ziyaretler gerçekleştiren milletvekili adaylarından biri olan Hakan Fevzi İlhan da Haber48’e yaptığı kısa değerlendirmede “Yakup başkan burada her zaman hepimizi ağabeylik yaptı. Bugün onunla birlikte Dalaman’da sıkılmadık el bırakmayacağız” ifadelerini kullandı.