Ortaca Belediyesi’nin, Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri Aday Tanıtım ve Proje Tanıtım Toplantısı, Seçmen Koordinasyon Merkezi’nde gerçekleşti.  Yoğun bir katılımın olduğu toplantıda konuşan AK Parti Ortaca İlçe Başkanı Burak Kaplan, şunları kaydetti: 

ORTACA BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA ZAM VAR MI? BAŞKAN TEZCAN KONUŞTU ORTACA BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA ZAM VAR MI? BAŞKAN TEZCAN KONUŞTU

“Sözün sahibi Ortaca Belediye Başkanımız Alim Uzundemir. Beş yıl boyunca Ortaca’ya hizmet etti. Gecesini gündüzüne kattı. Ortaca için ne üretebilirim diye çabaladı, gayret gösterdi. Biz de ona sonuna kadar destek olduk. Bundan sonraki beş yıl boyunca da, bu can bu bedende olduğu sürece sayın Başkanımıza tüm teşkilatlarımızla birlikte destek olmaya buradan hepinizin huzurunda söz veriyorum. Sahaya çıktığımız ilk günden bugüne kadar herkesin bize gösterdiği teveccüh takdire şayan. O yüzden Ortacalı hemşerilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah 1 Nisan sabahı gerçek belediyecilik anlayışıyla bir beş yıl daha yönetmek için sizlerden aldığımız destekle Ortaca’ya hizmete söz veriyoruz.”