Dalaman AK Parti İlçe Başkanlığı, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında, aşure ikramı programı düzenledi. Aşure ikramına Dalamanlılar yoğun katılım gösterdi.

Dalaman’da kontrolden çıkan otomobil kanala uçtu
Dalaman’da kontrolden çıkan otomobil kanala uçtu
İçeriği Görüntüle

AK Parti Dalaman İlçe Başkanı Hüseyin Ertuğrul, düzenlenen aşure ikramı programı dolayısıyla yaptığı konuşmada, şöyle dedi:

“Birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunu hep birlikte yaşadığımız bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan İl Başkanımız Sayın Cengizhan Güngör’e, kıymetli il yönetim kurulu üyelerimize, ilçemizde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarımızın başkanlarına, siyasi partilerimizin ilçe başkanlarına, önceki dönem ilçe başkanlarımıza ,önceki dönem belediye başkanımıza, Muhtarlarımıza ve programa katılım sağlayan tüm hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyoruz.

15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor; birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyoruz.”

Kaynak: Ak Parti Dalaman İlçe Başkanlığı