KARAKOLDA POLİS CİNNETİ! 2 ŞEHİT KARAKOLDA POLİS CİNNETİ! 2 ŞEHİT

İstanbul Çekmeköy'de, ormanlık bir alanda işlenen cinayetin zanlısı 24 saat içinde jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Bu vahşi cinayetin şaşırtan yanı ise kurbanın 10 yıllık bir arkadaşı tarafından öldürülmüş olmasıydı. Olayın ardından zanlı, suçu itiraf etti.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı, ormanlık alandaki bir erkek cesedinin bulunduğu ihbarını aldığında, hızla harekete geçti. Olay yerine gelen ekipler, maktulün kimliğini belirlemek için çalışmalara başladılar. İncelemeler sonucunda, cinayetin gerçekleştiği gün maktulün yanında bir arkadaşı olduğu ve aynı araçla ormanlık alana geldikleri tespit edildi.

10 YILLIK ARKADAŞINI 27 KEZ BIÇAKLADIĞINI İTİTAF ETTİ!

Katil zanlısı, jandarma ekipleri tarafından olay yerinde yer gösterme işlemine tabi tutulduktan sonra, dehşet veren bir itirafta bulundu. Zanlı kan donduran itirafında, 10 yıllık arkadaşıyla ormanlık alana gittiklerini, burada uyuşturucu madde kullanmalarının ardından bir tartışma çıktığını ve arkadaşını 27 kez bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf etti. Katil zanlısı, cinayetin ardından tutuklandı.