AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından,  Fethiye Kaymakamlığı’na 15 Ocak 2024 tarihinde Ak Parti Fethiye İlçe Başkanlığı mührü üzerinde Ak Parti Fethiye SKM Başkanı Ramazan Çetin imzası ile içeriğinde “31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Aydın Ayaydın için çalışmalar yürütülecek olan seçim ofisine ve yetkilisine ait bilgileri bildiriyoruz” ifadelerinin yer aldığı dilekçe verildi.

Fethiye Kaymakamlığı’na verilen dilekçeye istinaden yetkilisinin Kasım Demir olduğu belirtilen Çamköy Mahallesi, Mareşal Fevzi Çakmak Bulvarı No: 48 adresinde AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın^’ın çalışmalar yürütülecek olan seçim ofisi açılmış ve aynı tarihte AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından Fethiye Kaymakamlığı’na verilen 2. Bir dilekçe ile seçim ofisi kapatılmıştı.

F37C4830 331D 4Ee0 Bc61 2080A17B62B7

“BİRİLERİ BENİM ADIMI KULLANARAK BİR ORGANİZASYONA GİRİŞMİŞ, BELLİ Kİ BUNDAN DA MENFAAT SAĞLAMAYA YELTENMİŞLERDİR”

MUSKİ 290 KM'LİK KANALİZASYON HATTINI "KÖSTEBEK"LE TARADI MUSKİ 290 KM'LİK KANALİZASYON HATTINI "KÖSTEBEK"LE TARADI

Yaşanan bu karışıklık sonrası AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın açıklama yaptı. Ayaydın açıklamasında “Seçim çalışmaları için hazırlanan Fethiye bürosunun, AK Parti Fethiye ilçe Teşkilatı'nın kaymakamlığa verdiği dilekçe sonrası kapatıldığı, bunun da AK Parti ile büyükşehir adayı arasında bölünmüşlüğün kanıtı olduğuna dair bir haber servis edildi.Artık gerçek nedir merak etmeyen, sadece art niyetle olaylara yaklaşan birkaç malum mecrada bu iddiayı kopya edip, yaydılar. Benim bilgim dâhilinde bir seçim bürosu kurulmamıştır. Birileri benim adımı kullanarak bir organizasyona girişmiş, belli ki bundan da menfaat sağlamaya yeltenmişlerdir. Bunu öğrenir öğrenmez derhal harekete geçtim. Söz konusu sahte büronun kapatılması için gerekli yerlerle bizzat görüştüm. İlçe teşkilatımız da derhal harekete geçerek sahte büronun kapanmasını takip etmiştir. Bu düpedüz sahtekarlık olan girişim vakit geçirilmeksizin önlenmiştir. Olayın iç yüzü böyleyken bunu AK Parti ile şahsım arasında bir ayrışma olduğu şeklindeki bir iddiaya malzeme yapmak da masumane bir hareket değildir. Organize bir kötülüktür. Gerek AK Parti Teşkilatı, gerekse MHP Teşkilatı, gittiğimiz her ilçede beni bağrına basmış, yıllardır kronikleşen sorunların çözümü konusunda benimle el ele verme konusunda kararlılığını ortaya koymuştur” ifadelerine yer verdi..
 

Kaynak: Haber48