ÇOK SAYIDA KATILIMCI

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, ‘Bodrum Turizm Sektörü ve Sivil Toplum Kuruluşları Buluşmaları’ Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un katılımıyla gerçekleştirildi. Bir otelde düzenlenen programa, Bakan Ersoy'un yanı sıra Muğla Valisi İdris Akbıyık, Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, Ak Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete, Ak Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat, Cumhur İttifakı Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın ile Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun ve turizmciler katıldı.

BODRUM İTTİFAKINA DÖNÜŞTÜRDÜK

Cumhur İttifakı Ak Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, programda yaptığı konuşmada, “Bodrum’un birikmiş sorunlarını merkezi hükümetin desteğiyle çözün diyerek bir görev tevdi etti. Kimseyi ötekileştirmeden, birlikte çalışacağız. Bodrum’da sizlerle birlikte Cumhur İttifakımızın sınırlarını genişlettik ve Bodrum ittifakına dönüştürdük.” dedi.

MERKEZ BANKASI’NDAN KRİTİK FAİZ KARARI MERKEZ BANKASI’NDAN KRİTİK FAİZ KARARI

TELEFONUM 24 SAAT AÇIK

Cumhur İttifakı Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın ise Bodrum’un sorunlarını çözmek için aday olduğunu kaydetti. Ayaydın, şöyle konuştu: "Bodrum’daki turizmciler bizim olmazsa olmazımız. Hangi gün ne sorun varsa, 24 saat boyunca kapısı, telefonları size açık bir büyükşehir belediyesi göreceksiniz. Eğer seçildiğimde koltuğumda oturursam, sizin aranıza gelmezsem, sizin çektiğiniz çileyi görmezsem, onları nasıl çözeceğiz. Ben koltukta oturan bir belediye başkanı değil, zamanın büyük bölümünü sizlerle, turizmcilerle., halkla geçirecek bir belediye başkanı olacağım.”

TURİZM MASTER PLANI YOK

“Büyükşehir’in bir turizm master planı yok. Turizm Bakanlığı yapmaz bunu. Master Planları Büyükşehir Belediyeleri yapar. Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ne yazık ki bir turizm master planı yok. Bizim yapacaklarımız, turizmle ilgili yapacaklarımız o plana göre olması lazım. Kişilere göre plan yapılmaz. O ilin tüm ihtiyaçlarına göre yapılır plan. Turizm Bakanlığı yapmaz, çünkü imar planları büyükşehir belediyesinin elindedir. Başta Bodrum olmak üzere, Muğla‘nın her tarafında turizm 12 aya yayılacak. Kendimi bunun için feda edeceğim.”