08-12 Ocak tarihleri arasında İzmir’de yapılan bölge şampiyonasında üstün başarı elde ederek Hentbol Küçük Erkeklerde Köyceğiz’i ve Muğla’yı temsil eden Köyceğiz Yunus Emre Ortaokulu Bölge Şampiyonu olarak yarı finale yükseldi. Ayrıca Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Floor Curling İl Birinciliği müsabakalarında iki farklı kategoride Toparlar İlköğretim Okulu il birincisi oldu.

AK PARTİ’DEN CHP’YE GEÇEN KÖYCEĞİZ BELEDİYESİ BORCUNU AÇIKLADI AK PARTİ’DEN CHP’YE GEÇEN KÖYCEĞİZ BELEDİYESİ BORCUNU AÇIKLADI

İzmir’de yapılan bölge şampiyonasında üstün başarı elde ederek Hentbol Küçük Erkeklerde Bölge Şampiyonu olan Köyceğiz Yunus Emre Ortaokulu Hentbol Takımı, Beden Eğitimi Öğretmeni Tülay Sivrikaya, Antrenör Mehmet Deniz ile beraber Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan’ı ziyaret ettiler. Ayrıca Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Floor Curling İl Birinciliği müsabakalarında iki farklı kategoride İl birinciliği alan Toparlar İlköğretim okulu öğrencileri de Başkan Ceylan’ı makamında ziyaret etti.

Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil ceylan her iki okulun başarılı öğrencilerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.