MUĞLA DAHİL 42 İLDE 'NARKOÇELİK-14' OPERASYONU: 321 ZEHİR TACİRİ YAKALANDI MUĞLA DAHİL 42 İLDE 'NARKOÇELİK-14' OPERASYONU: 321 ZEHİR TACİRİ YAKALANDI

AYAYDIN: EMEKLİ MAAŞLARINI 15 BİNE TAMAMLAYACAĞIZ

Bir televizyon kanalında canlı yayın konuğu olan AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın, Muğla'da yerleşik olan ve hane geliri 15 bin liranın altında olan emeklilerin maaşının 15 bin liraya tamamlanacağını söyledi. Ayaydın "Bunu ilk kez açıklıyorum. Gerekli çalışmaları yaptık. Hesabımızı kitabımızı yaptık. Muğla bildiğiniz üzere emeklilerin çok tercih ettiği bir ilimiz. En düşük seviyede maaş alan her emeklimize biz de Büyükşehir Belediyesi olarak destek olacağız. En düşük emekli maaşını alan ve hane toplam geliri 15 bin liranın altında olan emeklilerimizin gelirinin en az 15 bin liraya tamamlanması için biz de destek olacağız" dedi. Ayaydın bunu bir kereye mahsus değil, her ay yapacaklarının da altını çizdi.

ALTINOK: HER AY 5 BİN LİRA YATIRACAĞIZ

AK Partili Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok da emekliye maaş vaadinde bulundu. Altınok, “Emeklilere her ay 5 bin lira yatıracağız. İlk ödemeler inşallah 15 Nisanda. Sosyal refah desteği kapsamındaki vatandaşlarımızın Ankart'ına 2500 lira market desteği yatırarak, onların temel ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bu destek, sigara ve alkol dışındaki tüm alışverişlerde geçerli.” dedi.