Başkan Uzundemir’in mesajı şöyle:

“Sevgi, şefkat, merhamet ve vicdan, insanı insan yapan en önemli unsurlardan biridir. Yaradılışımız sevgiyle başlar ve yaşamımız boyunca sevgi üzerinden şekil bulan bir ömür süreriz. Sevgi insanın özüdür ve en güzel anahtarıdır. Her işin temelinde sevgi olduğu takdirde çözülemeyecek sorun yoktur.

Büyük Usta Neşet Ertaş, ‘Aşk ile çalışan yorulmaz!’ diyor. Göreve göreve geldiğim 2019 yılından bu yana sevdam, Ortaca’mız için bu anlayışla büyük bir aşkla hiç yorulmadan çalışıyorum.

ORTACA BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA ZAM VAR MI? BAŞKAN TEZCAN KONUŞTU ORTACA BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA ZAM VAR MI? BAŞKAN TEZCAN KONUŞTU

 Çünkü Ortaca’yı çok seviyorum.

Belediyemizin bütün çalışanlarıyla birlikte ilçemizin her köşesine sevgiyle hizmet ulaştırıyoruz. Mesele Ortaca’ya aşkla hizmet etmekse, üzerimize kimseyi tanımıyoruz. Hizmetlerimizi ilçemizde nereye bakarsanız bakın görüyorsunuz.

Bu hizmetleri daha da artırmak için yürekten bir bağlılık ve sevgiyle Ortacalı hemşehrilerimiz için gece gündüz demeden çalışıyoruz.

31 Mart tarihinde yine hizmeti seçeceğinize yürekten inanıyorum. Bende ekibimle birlikte aşk ile sevgiyle size yine hizmet götürmenin sabırsızlığı içerisindeyim.

Çünkü, Ortaca benim sevdam, aşkım.

Bu duygu ve düşüncelerle, işine ve eşine sevdası olan herkesin 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutluyor, en kalbi duygularla hürmetlerimi sunuyorum.”