YÜRÜYÜŞ YAPARKEN DÜŞEN İNGİLİZ TURİST HASTANEYE KALDIRILDI YÜRÜYÜŞ YAPARKEN DÜŞEN İNGİLİZ TURİST HASTANEYE KALDIRILDI

20 yıl Fethiye Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra Bağımsız Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan ve %26.2 oranla 158.424 seçmenin oyunu alan Behçet Saatcı hakkında, 31 Mart 2024'teki yerel seçimlerle ilgili Cumhur İttifakı’nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı olacağı yönünde iddialar ortaya atılmıştı.

Konu hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan Behçet Saatcı telefonla yaptığı bir röportajda kendisine ait olmayan ifadelerin haberleştirildiğini ifade etti.

"DİKKATE ALMAYIN"

Saatcı açıklamasında “Kamuoyuna yansıyan şahsımla ilgili siyasi haberler nedeniyle bu açıklamayı yapma zarureti duyuyorum. Bir gazeteci arkadaşımızla telefonda yaptığım röportajda şahsıma ait olmayan ifadelerle ilgili çıkan haberleri üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum.

Siyasi ortamın durgunluğunu ismimizi kullanarak hareketlendirme gayretlerini hoş karşılamakla beraber, haddi aşan ve şahsımdan teyit edilmemiş, asılsız haberlerin dikkate alınmamasını rica ederim. Bizi tanıyan herkes, böyle ifadeler kullanmayacağımızı bilir. Saygılarımla” dedi.

NE OLMUŞTU?

Behcet Saatcı’nın söz konusu röportajda “AK Parti’den ya da MHP’den adaylık teklifi gelirse hayır demem” sözlerini söylediği iddia edilmişti.