KUMBAHÇE SAHİLİNDE DENİZ DİBİ TEMİZLİĞİ YAPILDI KUMBAHÇE SAHİLİNDE DENİZ DİBİ TEMİZLİĞİ YAPILDI

CHP'de bugün yapılan MYK Toplantısı tamamlandı. Toplantıdan Bodrum’da Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Ahmet Aras’ın yerine Tamer Mandalinci, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ın yerine Acar Ünlü, Menteşe’de Bahattin Gümüş yerine Gonca Köksal çıkarken Fethiye’de mevcut belediye başkanı Alim Karaca ile devam edilmesi yönünde karar çıktı. MYK kararının devam eden PM Toplantısı’nda da onaylandıktan sonra kamuoyuna açıklanması bekleniyor.

31 Mart 2024 yerel seçimler öncesi CHP’de aday belirleme çalışmaları devam ediyor. Bugünkü MYK’nın ve Parti Meclisi’nin gündemi de belediye başkan adaylarının belirlenmesiydi. Daha önce CHP Muğla ilçelerinde Dalaman’da Sezer Durmuş, Ortaca’da Evren Tezcan, Köyceğiz’de Ali Erdoğan, Ula’da Mehmet Caner, Kavaklıdere’de Saffet Karabıyık, Yatağan’da Mesut Günay, Milas’ta Fevzi Topuz ve Datça’da Aytaç Kurt Parti Meclisi Toplantıları’ndan aday olarak çıkmışlardı. 

BODRUM'DA AHMET ARAS'IN YERİNE TAMER MANDALİNCİ

Bugün yapılan MYK Toplantısı’ndan Bodrum’da Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Ahmet Aras’ın yerine Tamer Mandalinci, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ın yerine Acar Ünlü, Menteşe’de Bahattin Gümüş yerine Gonca Köksal çıkarken Fethiye’de mevcut belediye başkanı Alim Karaca ile devam edilmesi yönünde karar çıktı. Çıkan isimler Parti Meclisi’ne sunuldu.

Şu anda devam eden parti meclisi toplantısı sonrasında isimlerin onaylandığı takdirde kamuoyuna açıklanacağı ifade edildi. MYK tarafından belirlenen isimlerin Parti Meclisi’nden geçmesi halinde Muğla’nın CHP yönetiminde olan 6 ilçesinde görevine devam eden tek belediye başkanı Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca olacak. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ise Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı olarak açıklanmıştı.

Muğla ilçelerinde belirlenen bu isimler sonrasında belediye başkan adayı açıklanmayan tek ilçe Seydikemer kaldı. Seydikemer’de de süresi içerinde belediye başkan aday adayı olarak başvuruda bulunan olmamıştı.