31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere 80 gün kala siyasi partilerde aday belirleme telaşı devam ediyor. Genel merkezlerde aday belirlemek için çalışmalar devam ederken il ve ilçelerde belediye başkan adayları heyecanlı bir bekleyiş içerisinde.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde de aday belirleme heyecanı sürüyor. İki hafta üst üste Parti Meclisi Toplantısı sonrasında toplam 353 seçim bölgesinde belediye aday adayını açıklayan CHP,  27 Aralık’ta gerçekleşen Parti Meclisi Toplantısı’nda Irak’ın kuzeyinde meydana gelen hain terör saldırısı sonucu şehir olan 12 askerden dolayı, 4 Ocak’ta gerçekleşen Parti Meclisi Toplantısı’nda da Yargıtay’ın Can Atalay kararından dolayı belediye başkan adaylarının açıklanmasını ertelemişti.

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR VE BAZI İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARININ AÇIKLANMASI BEKLENİYOR

İYİ PARTİ’NİN KURULTAYI BUGÜN! AKŞENER VEDA MI EDİYOR? İYİ PARTİ’NİN KURULTAYI BUGÜN! AKŞENER VEDA MI EDİYOR?

Yaşanan bu ertelemelerden sonra Cumhuriyet Halk Partisi’nde Parti Meclisi Toplantısı belediye başkan adaylarını belirleme gündemi ile yarın saat 16’da yapılacak. Yapılan Parti Meclisi Toplantısı’nda içerisinde Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve bazı ilçe belediye başkan adaylarının da bulunduğu 300 civarında belediye başkan adayının açıklanması bekleniyor.