Haber48 köşe yazarı Ersin Turan, sosyal medya hesabı üzerinden Dalyan Kanalı'na ilişkin açıklama yaptı. Ersin Turan, MUSKİ'nin hizmet alanında olmasına rağmen Dalyan Kanalı'nın temizlenmediğini, DALKO ve Ortaca Belediyesi sayesinde arıtıldığını ifade etti.

Ersin Turan'ın konuya ilişkin ifadeleri şu şekilde:

"Teşekkürler Arif Yalılı (Başkan), Teşekkürler Ortaca Belediyesi.
Bu çöpler ve atıklar Dalyan kanalımıza ulaşmadan Temizlendi.
Dalyan'ımızın yağmur kanallarının durumunu yıllardır yazıyorum. Bu kanallar benim bildiğim MUSKİ ye ait. yanılıyorsam düzeltsinler. Fakat MUSKİ ekiplerini Dalyan'da kanal temizlerken gören oldumu ? Onu da yazsınlar. Kanallar pislikten sivrisinek üretiyor. Çöp ve atık içinde,  dolmuş tıkanmış. Yağan yağmur pisliği Dalyan Kanalımızın ağzına kadar getirmiş ha bıraktı ha bırakacak. 
Bu atık ve çöp yığını Turizm Cenneti diyoruz Dalyan Kanalımıza girerse ve su üzerinde yüzerse gerisini siz düşünün. 
Fakat Göreve geldiği ilk günden beri Dalyan Kanalının temizliği içinde mücadele eden DALKO  Başkanı sayın Arif Yalılı iyi ki var ve de varsın. 
Bugün telefonum çaldı. Arayan Arif Başkandı. Nerede olduğumu sordu. Evdeydim. ''Sen neredesin Abi'' dedim. Ortaca Belediyesi temizlik ekipleri ile birlikte Metinler caddesi etrafındaki yağmur kanallarını temizlediklerini belirtti. Başkan Yalılı ayrıca '' Bu pislik sokak aralarındaki sulama kanallarında birikerek yağmur suyu ile birlikte Dalyan Kanalımıza doğru gelmiş. Herkes görevini yapsa bu yağmur kanalları zamanında temizlense bizde buralarda uğraşmayız'' diyor.
Kim ne derse desin yine söylüyorum .
İyi ki varsın Arif Başkan .İyiki varsın Ortaca Belediyesi.

ORTACA’DA BİR APARTMANDA KORKUTAN YANGINI! ORTACA’DA BİR APARTMANDA KORKUTAN YANGINI!