HARMAN LOUNGE CAFE RESTORAN ORTACALILARLA BULUŞTU HARMAN LOUNGE CAFE RESTORAN ORTACALILARLA BULUŞTU

Muğla’nın Fethiye ilçesi Çalış Plajı’nda yer alan Zirkon Beach Camping hem çadır turizmiyle hizmet veriyor hem de tercihe göre Bungalov evleri tatilcilerle buluştururken karavanlarıyla gelen müşterileri ise kendilerinin tahsis ettiği konaklama alanında ağırlıyor. Çadırlarda bazalı yataklarında bulunduğu Zirkon Beach’te aynı zamanda teknolojinin tüm imkanları da düşünülmüş. Tatilciler diledikleri gibi kendin pişir kendin ye alanlarından ya da Zirkon Beach’in mutfağından faydalanabiliyor.
2500 kişilik kamp alanında sadece 60 kişiye tatil için kapasite ayıran Zirkon Beach sosyal mesafe ve hijyen kurallarına da azami önem gösteriyor.
İşletme sahibi Gerçel Kara, müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmetiyle konuklarını ağırlıyor. Daha lüks bir ağırlama adına çadır içlerine baza koyduklarını ifade eden Kara, müşteriler için özgür bir ortam yarattıklarını dile getirdi.

Zirkon Beach’in denize sıfır konseptiyle ön plana çıktığını kaydeden Kara, bir kamp alanında olması gereken her şey mevcut diyerek “Mutfağımız ve alakart restoranımız var, kampçılar için düşündüğümüz ortak kullanım buzdolabı ve mini buzdolabı var. Her çadırın önüne elektrik mevcut ve internet ağımız var. Evlerindeki yaşamı burada daha huzurlu şeklinde devam ettirme özellikle pandemi sürecinde esas amacımız” ifadelerini kullandı.
İşletme sahibi Kara, özellikle kamp alanlarında 1 gün çadırları boşaltılıp her giriş çıkışlarda özel cihazlarla dezenfekte edildiğini vurgulayarak “Lavabolarda da tek kullanımlık örtüler mevcut. Tesisin giriş çıkışlarında ve içerdeki birçok alanda el dezenfektan makineleri var. Gün içerisinde personellerimiz masa ve şezlong gibi kullanılan araçları dezenfekte ediyor. Ateş ölçümlerini de ihmal etmiyoruz” dedi.
“Ben gelen tatilcileri evime gelen bir misafir olarak görüyorum, müşteri olarak görmüyorum” diyen Kara, burada konforun da önemine dikkat çekerek çadırlarda bu sene yeni bir uygulama yaptıklarını kaydetti. Kara, “ Çadırları genişleterek 3,5-3 metre yaptık. Çadırlarda tek ve çift kişilik yataklar ve yataklarda alezler nevresim ve pikelerin de günlük temizlenip yıkanıyor. Müşterilerimiz kendi çarşaflarını da kullanmak isterlerse o da mümkün” sözlerini kaydetti.

Kara, bungalov evlerinde daha yüksek ve dışı ahşap içi kerpiç bir model şeklinde yapıldığını ifade ederek, “ İçlerinde bir mini buzdolabı, davul yataklar var. Led lambalar önünde mini bahçesi ve oturma alanları var” diye konuştu.

Karavanla gelmek isteyen tatilciler için 5 karavan sınırı olduğunu dile getiren Kara, önceden Karavan alanı için rezervasyon yapıldığını belirtti.
İşletme sahibi Kara, ilerleyen dönemlerdeki projelerinden de bahsederek, Bu sene içerinde ikinci bir tesis kurduk Yanıklar’da. Orda da Zirkon Doğa Butik Otel adını verdik. Oradaki otelin konseptinde her oda farklı oldu. Daha önce orası atların yaşadığı bir ahırken bir dönüştürerek taş odalı bir konsepte küçük mimari dokunuşlarla düzenleyerek müşterilerimizin yaşayabilecekleri hale getirdik. Genellikle balayı için gelen çiftleri ağırlamaktayız. Denize ve ormana yakın olması nedeniyle huzur arayanlar için birebir. 12 odalı bu işletmemizde aile odaları ve çift kişilik odalarımız mevcut” dedi.
Bir turizm işletmecisi olarak koronavirüs döneminde tatilcilerin de otellerin aldıkları tedbirlere uymalarını rica eden Gerçel Kara, otelcilerin uyarılarının yanı sıra rehavete kapılmamak gerektiğini dile getirdi.