Haber48, Dalaman'ın Şerefler Mahallesi'nde yaşayan Overton ailesine konuk oldu. Villa, açık ve kapalı alanlarda yaptıkları tasarımlarla adeta gِörenleri kendilerine hayran bıraktırıyor. 2019 yılında evlerini satma kararı alan Overton ailesi, Coldwell Banker VIP Gayrimenkul’den danışmanlık almaya karar vermiş. Bu amaçla, villanın tanıtımı için bize Coldwell Banker Vip Gayrimenkul Danışmanı Adem Kaya rehberlik etti.

Gylan Overton, eşi ve 4 çocuğu ile birlikte 2004 yılında Türkiye'ye yerleştiğini ve Dalaman'ı çok beğenerek 2014 yılında satın aldığı arazi üzerinde 3 yıl süren bir çalışmayla sِِöz konusu evlerini son haline getirdiğini sِِöylüyor. Overton ailesi, ulaşım kolaylığı açısından Dalaman Uluslararası Havalimanı’na, Dalaman Devlet Hastanesi’ne ve çarşıya yakın olmasının yanı sıra doğayla iç içe ve birbirinden muazzam koylara da yakın olması ile  birçok avantajı bünyesinde barındıran villanın içine olduğu kadar bahçesine de emek harcadıklarını dile getiriyorlar.

Dış mekanlarındaki havuz, bar ve çocuk parkının taşındıktan sonra yavaş yavaş yapıldığını ifade eden Gylan Overton; villanın iç tasarımının ise eşinin zevki olduğunun altını çiziyor. Bu beş odalı villanın her odasında ebeveyn banyosu bulunmakta.

Villasında kendine ait bir ofisi bulunan Gylan Overton, çocukları ve eşini de düşünerek bir sinema odası ve bir de çocuk oyun odası dizayn etmiş. Ayrıca kullanım kolaylığı ve ferah atmosferiyle iç açıcı bir mutfağı bulunan villada bununla da sınırlı kalınmamış. Villanın 1960 metrekarelik arazi üzerinde inşa edildiğini ve oturdukları alanın 900 metrekare büyüklüğünde olduğunu ifade eden Gylan Overton, arka bahçede ayırdığı geniş bölümde meyve-sebze ve çeşitli peyzaj faaliyetlerine uygun bir ortam olduğunu belirtiyor.

Yine arka bahçesinde 3 araçlık kapalı otoparkın ve bir çalışma atِِölyesinin de bulunduğunu sِöyleyen Overton, burada bir de kiler olduğunu sِözlerine ekliyor.

Gylan Overton bunlara ek olarak; ِön bahçede bir havuz, bir havuz bar, bir barbekü, bir spor salonu ve bir de çocuk oyun parkı olduğunu belirtiyor. Bu keyifli villanın sadece yaşama amaçlı mekan olarak değil çok amaçlı kullanım için de  uygun olduğunu dile getiren Gylan Overton, arazinin restoran,otel ya da başka faaliyetlerde de kullanılabileceği tavsiyesinde bulunuyor.

CHP’Lİ BAŞKAN İŞÇİ KIYIMIYLA GÖREVİNE BAŞLADI CHP’Lİ BAŞKAN İŞÇİ KIYIMIYLA GÖREVİNE BAŞLADI