Tiyatro Haberleri

Tiyatro haberleri ve güncel Tiyatro gelişmeleri, Tiyatro ile ilgili tüm video, Tiyatro fotoğrafları ve Tiyatro haberleri Haber48 - Muğla Son Dakika Haberleri sitemizde


Eğitim Haberleri

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Sihirli Gemi’yi çocuklara ücretsiz oynuyor.

Yatağan

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ve eşi Ümmühan Toksöz, ‘Çizmeli Kedinin Maceraları’ isimli çocuk tiyatrosunu izledi. Başkan ve eşi, çocukların...

Ula

Ula Belediyesi Genlik Merkezi ve Muğla Sanat Tiyatrosu işbirliği ile Çizmeli Kedi’nin Maceraları adlı tiyatro oyunu Ula’da sahnelenecek.

Muğla Haberleri

Muğla Valiliği himayesinde Ula İlçe Milli eğitim Müdürlüğü organizasyonu ile ortaöğretim kurumlarına yönelik bağımlılıkla mücadelede önleyici tedbirler kapsamında “Pembe Aslında...

Bodrum

Bodrum’da ünlü tiyatro oyunu seyirciyle buluşuyor!

Bodrum

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu, yeni sezonda “Limonata” oyunu ile Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu Sahnesi’nde tiyatro severlerle buluşacak.

Kültür-Sanat Haberleri

“Deli Kadın” oyunu, yazar Mine Söğüt’ün “Deli Kadın Hikâyeleri” kitabından uyarlanarak tiyatro severlerin beğenisine sunuldu.

Kültür-Sanat Haberleri

Muğla’da 1. 'si düzenlenen Tiyatro Festivali kapsamında Menteşe Yoğurtçu Parkı’nda "Pantomim" isimli tiyatro gösterisi düzenlendi.

Kültür-Sanat Haberleri

Muğla Tiyatro Festivali çerçevesinde ünlü sinema-dizi ve tiyatro oyuncularına Muğla’nın tarihi Arasta bölgesi tanıtıldı.

Ortaca

Ortaca Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından sahnelenen ‘Entrikalı Dolap Komedyası’ oyunu izleyicilerden tam not aldı.

Muğla Haberleri

Kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde Alman yazar Bertolt Brecht'in yazdığı III. Reich'in Korku ve Sefaleti isimli oyun Gazi Mustafa Kemal...

Marmaris

Tazeleme Üniversitesi Marmaris Kampüsü öğrencileri on gün içinde ikinci tiyatro oyunuyla izleyicilerin karşısına çıktı.

Anket


ÇOCUKLARA OKULLARDA YETERLİ PSİKOLOJİK DESTEK VERİLDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORMUSUNUZ ?

Ankete Katıl