FETHİYE’DE DENİZCİLERE UYARI FETHİYE’DE DENİZCİLERE UYARI

Muğla İl Milli eğitim Müdürü Emre Çay Fethiye’de mesaisine Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı ziyaret ederek başladı. Çay ziyaret sonrası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret etti.Ziyarette İlçe Milli eğitim Müdürü Faruk Kaya, Şube Müdürleri Gönül Ertaş, Ekrem Gürhan ve Erdinç Kara ile Özel Büro Yetkilisi Ebru Köktürk’ten Fethiye’de eğitim-öğretim faaliyetleriyle ilgili bilgi aldı. 
İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay Fethiye Merkez Ortaokulu’nda inceleme ve değerlendirmelerine devam etti. Çay okul yönetici ve öğretmenlerinden eğitim-öğretim çalışmaları ve yürütülen projeler ile ilgili bilgi alıp Merkez Atatürk Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Minik Yazar Elif Sıla Bozyiğit ile de bir araya geldi.
Ziyaretlerine Fethiye Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde devam eden İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay okulda devam eden güçlendirme ve inşaat çalışmaları hakkında İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kara’dan ve Okul Müdürü Alpaslan Selçuk’tan bilgi aldı.

Fethiye Halk Eğitim Merkezi ziyaretinde ise düzenlenen kursları gezen ve kursiyerler ile sohbet eden Emre Çay yürütülen kurslar hakkında bilgi aldı. Çay son olarak Şehit Sümer Deniz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde okulun yönetici, öğretmen ve öğrencileriyle bir araya gelip sohbet etti ve okul bünyesindeki ana sınıfını da ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Fethiye ziyaretinde son olarak Fethiye Öğretmenevi ve ASO'yu ziyaret etti. Ziyaretinde konaklama faaliyetinin devam ettiği bölümlerin yanı sıra tadilatı yapılıp konaklamaya açılacak olan birimlerle ilgili bilgi alan Çay çalışanlarla da sohbet etti.