İYİ Parti Ortaca Belediye Başkan Aday Adayı Ersan Bağ, “Kendime güvenim tam. Partime güvenim tam. Ekibime güvenim tam. Ortaca halkına güvenim tam.” dedi. Ersan Bağ, Ortaca Belediye Başkanlığı için İYİ Parti’den aday adaylığını açıkladı. Açıklama programına, İYİ Parti Ortaca İlçe Başkanı Bilgehan İlhan, İYİ Parti Dalaman İlçe Başkanı Ömer Kaya, İYİ Parti Dalaman Belediye Başkan Aday Adayı Ayhan Günay ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 HOŞ GELDİNİZ, SEFALAR GETİRDİNİZ 

Ersan Bağ, programda yaptığı konuşmaya, “Değerli İlçe Başkanım, Kadın Kolları Başkanım, Gençlik Kolları Başkanım, partimizin değerli Yönetim Kurulu Üyeleri, parti üyelerimiz, değerli basın mensupları ve değerli misafirler.  Aday adaylığı basın toplantımıza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.” Sözleriyle başladı.

ULUSLARARASI EXPO 2024 DALYAN’DA GERÇEKLEŞECEK ULUSLARARASI EXPO 2024 DALYAN’DA GERÇEKLEŞECEK

Bağ, hizmet için cesaretin önemine değinerek, “Eğer cesaretiniz yoksa Ortaca’ya hizmet edemezsiniz. Bunun için öncelikle inancınızın olması gerekiyor. Benim inancım var! Kendime güvenim tam! Partime güvenim tam! Ekibime güvenim tam! Ortaca halkına güvenim tam!” ifadelerini kullandı.

 ORTACA YENİ YÜZLERİ HAK EDİYOR 

Ortaca’nın artık yeni yüzleri, dinamik kadroları ve modern yönetim anlayışını hak ettiğinin altını çizdi ve şöyle devam etti: “Gelin Ortaca’ya birlikte hizmet edelim. İyi Parti çatısı altında birleşelim.

Ortaca halkına şeffaf, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetim getireceğimizin sözünü veriyorum. En büyük hedefimiz kaynakları israf etmeden şimdiye kadar hiç uygulanmamış yeni projeleri hayata geçirerek belediyemizin gelirlerini artırmak ve yine Ortaca’mız için harcamak olacaktır. “

 HAK VE ADALETTİN ÖDÜN VERMEDİM 

Yönetim anlayışından, hak ve adaletten hiç ödün vermediğini belirten Bağ, sözlerine şöyle sürdürdü:

“Doğru ve dürüst yönetim anlayışından hiç ayrılmadım. Bu ilkemi belediye yönetiminde de uygulayıp her kuruşun hesabını şeffaf bir şekilde halkımızla paylaşacağız. Örnek alınan bir yerel yönetim anlayışı benimseyeceğiz.  En büyük amacımız ise Ortaca’mızın belediyecilik uygulamalarında gözlemlediğimiz eksiklikleri gidermek ve hataları düzeltmektir. Turizm, tarım, su ürünleri ve ticaret akış merkezi olma gibi kendine has dinamikleri olan Ortaca’mızın basmakalıp belediyecilik uygulamalarıyla yönetilmeye çalışıldığını görüyoruz. Var olan turizm, tarım, su ürünleri ve ticaret altyapılarının değerlendirilemediği gibi, üzerine de hiçbir şey konulamadığı bir gerçektir. Şehircilik anlayışının yerleşmediğini, çevre sorunlarının katlanarak arttığını, ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılayacak sosyal belediyecilik anlayışının yeteri kadar işe koşulmadığını görüyoruz. Yaşanabilir, keşmekeşlikten kurtarılmış, şirin aynı zamanda da modern bir şehircilik anlayışını benimsiyoruz.”

 ORTACA’NIN KENDİNE HAS DOKUSU OLMALI 

Bağ, Ortaca’nın kendine has bir dokusu ve bir ruhu olması gerektiğini söyledi. Bağ, sözlerini şöyle tamamladı: “İlçemizi kendine has özellikleri olan, turizmiyle, tarımıyla, gastronomisiyle Ortaca’mızı ziyaret edenlerin aklında kalan bir çekim merkezi yapmalıyız. İşte bu hedef ve anlayışımız doğrultusunda Ortaca’mıza hizmet etmeye hazırız. Unutmayın ki ‘Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer,’”

 BİLGEHAN İLHAN: ERSAN BAĞ’A KEFİLİM; O BENİM ABİM 

İYİ Parti Ortaca İlçe Başkanı Bilgehan İlhan da yaptığı konuşmada, “Sözlerime Ersan Bey değil, Ersan abi olarak devam etmek istiyorum. Yıllardan beri Ortacalıyım. Burada ikamet ediyorum. Ersan abim komşumdur. Kişiliğine karakterine, her şeyine, duruşuna kefil olduğum bir abimdir.

Şuanda en mutlu olduğum, değer verdiğim ve arkasında durabileceğim inancımla bir abimin partimden aday adayı olması, Allah’ın izniyle Ersan abimin belediye başkanlığında, teşkilatımızla Ortaca’mızı çok daha iyi yerlere getireceğiz. Sefer bizden, zafer Allah’tan…” ifadelerini kullandı.