Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, X hesabından,  CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla 28 Mayıs'taki cumhurbaşkanılığı seçimi ikinci turu öncesinde yaptıkları gizli protokolün belgelerini yayımladı.

Protokolün maddeleri şöyle:

İçişleri Bakanlığı ve iki bakanlık olmak üzere toplam üç bakanlık

Güvenlik, Adalet ve Ekonomi bürokrasisi öncelikli olmak üzere, görüş birliği sağlanan bakan yardımcılıkları (müsteşarlıklar) Zafer Partisi'ne tahsis edilecektir.

Zafer Partisi'ne tahsis edilen makamlar ve bağlıları konusundaki atamalarda Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ ile birlikte karar alınacaktır.

BOLU’DA İŞ ADAMINI GASP EDEN ÇETE LİDERİ MUĞLA’DA YAKALANDI BOLU’DA İŞ ADAMINI GASP EDEN ÇETE LİDERİ MUĞLA’DA YAKALANDI

Zafer Partisince deruhte edilen bakanlıkların teşkilat yapıları, görevlendirme esasları 14 Mayıs 2023 seçimlerinden önce olduğu gibi değiştirilmeden devam ettirilecektir.

Ümit Özdağ Sosyal medya hesabından:  Aşağıda üzerinde çok konuşulan ancak ilk kez yayınlanan Zafer Partisi-CHP Protokolünün tamamının fotoğrafını göreceksiniz. Bu protokolü eleştiren 6'lı masa birleşenlerine ve CHP içinden protokole karşı çıkanlara cevap veriyorum. 14 Mayıs'ta yapılan seçimlerin 1. Turunu hem parlamento hem cumhurbaşkanlığı seçiminde kaybettiniz. 14 Mayıs seçimleri öncesinde Zafer Partisi ile her türlü görüşmeyi reddetmiştiniz. Ocak 2023'de TBMM'de yaptığım Basın toplantısında; 1)Saray artıkları ve FETÖ'cüleri uzaklaştırmayı, 2) Terörle mücadele etmeyi, 3)13 milyon sığınmacı ve kaçağı geri yollamayı kabul etmeniz durumunda Zafer Partisi'nin Kılıçdaroğlu'na milletvekilliği ve benzeri hiçbir makam ve mevki istemeden destek olma önerisine cevap bile vermediniz." paylaşımında bulundu.

926722e2-40f2-450b-a2db-8396d7559dc0