İbrahim Tatlıses'in kızı genç şarkıcı Dilan Çıtak Tatlıses, Bodrum'da konser verdi. Bir mekanda sahne alan Çıtak, babası İbrahim Tatlıses'in şarkısını söylemeyi de ihmal etmedi.

HAYDİ SÖYLE ŞARKISINI SESLENDİRDİ


Ortakent'te bulunan bir Beach de sahne alan Dilan Çıtak Tatlıses mayo ile sahneye çıktı. Yerli ve yabancı turistler söylediği şarkılarla coşturan Dilan çıtak babası İbrahim Tatlıses'in "Haydi söyle" şarkısını da seslendirdi. Yüzlerce kişi Dilan'ın söylediği şarkılarla doyasıya bir gün yaşadı.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR YENİ SINGLE YOLDA

Sahne sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü sanatçı "Bodrum'da bu yaz ikinci sahnemiz. Bodrum'da sahne almayı bu yıl fazla tercih etmedik. Gece kulüpleri ve beach kulüplerde sahne almamaya karar verdim. Yeni bir single hazırlıyoruz. O yüzden konserlere ağırlık vermek istedik. Çıktığım mekanın sahibini kıramadım çünkü kuzenim Mehmet Şevk'in yeri." ifadelerini kullandı.

SAHNEYE MAYOYLA ÇIKTI

Plaj sahnesi olunca mayoyla çıktığını da ifade eden Dilan Çıtak "Plajda sahne alınca mayoyla çıktım. İdolüm Beyonce" dedi.

"YA KULİSİ YA SAHNEYİ BASACAĞIM"

7 Ağustos'ta gerçekleşecek olan Jennifer Lopez konserine gidecek misiniz sorusuna Dilan "Ya kulisi ya da sahneyi basacağım. Sahneye atlasam ne olur ki. O sahnedeyken sahneye atlasam merhaba ben Dilan desem ne olur ki? Kulise gireceğim zaten ama sahneyi de basmayı düşünüyorum. Bayağıdır şov görmüyoruz, biraz şov izleyelim" şeklinde konuştu.

MÜGE ANLI'DA ANNESİNİ ARIYORDU, ANNESİNİ TANIYAN MUHTAR KONUŞTU MÜGE ANLI'DA ANNESİNİ ARIYORDU, ANNESİNİ TANIYAN MUHTAR KONUŞTU