Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ın göreve geldiği ilk aylarda yenilenen Marmaris Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi, patili dostlar için sıcak bir yuva olmaya devam ediyor. 5 yıl içinde yaklaşık 39 bin cana dokunan Bakımevi’nde tedavi, kısırlaştırma ve sahiplendirme çalışmaları aralıksız sürüyor.

Bakımevi ekipleri şimdi de sahiplendirme bilincinin artması için yeni bir çalışmaya imza atıyor. 19 Mayıs Gençlik Meydanı’nda ‘satın alma sahiplen’ sloganıyla kurulan stantta bakımevi personeli hem bilgilendirme yapıyor hem de geçici bakımevinde bulunan köpekleri tanıtıyor.

İNŞAAT ÇALIŞANLARI FACİAYI BÖYLE PROTESTO ETTİ İNŞAAT ÇALIŞANLARI FACİAYI BÖYLE PROTESTO ETTİ

BAŞKAN OKTAY: EN BÜYÜK İHTİYAÇLARI BİR YUVA

Amaçlarının daha çok köpeğe yuva kazandırmak olduğunu söyleyen Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Onlar bize emanet. Bizde bulundukları geçici sürede hayvanlarımıza çok iyi bakıyor; onların bakımlarını ve tedavilerini gerçekleştiriyoruz ama en büyük ihtiyaçları bir yuva. Bu konuda farkındalık oluşturmak için böyle bir çalışma başlattık. Marmarislilere çağrım patili dostlara evlerini açmaları ve onları sahiplenmeleridir” şeklinde konuştu.