APARTTA ŞÜPHELİ ÖLÜM APARTTA ŞÜPHELİ ÖLÜM

 Menteşe Belediyesi Çaybükü Mahallesi’nin eski ismi olan “Gevenes” olarak değiştirilmesini 2023 Nisan Ayı Meclis Toplantısında oy birliği ile karar almıştı. Muğla Valiliğinin 19. 03. 2024 tarihli Mahalle İsim Değişikliği yazısında, “İlçenizde bulunan Çaybükü Mahalle isminin “Gevenes Mahallesi” olarak değiştirilmesi talebine ilişkin ilgili (a) yazınız eki Menteşe Belediye Meclisinin 04.04.2023 tarihli ve 46 no’lu kararı Valilik Makamının ilgili (b) oluru ile uygun görülmüştür.” denildi.

Gevenes Mahalle Muhtarı Bilal Özsoy alınan karar sonrası yaptığı açıklamada, “Belediye Başkanımız Bahattin Gümüş’e, değerli meclis üyelerimize ve Muğla Valimiz Sayın İdris Akbıyık’a teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz yıl belediye meclisi tarafından alınan kararı Sayın Valimizde onayladı. Mahallemizin ismi artık resmi olarak eski ismi olan “Gevenes”e kavuştu.” dedi.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Geçtiğimiz yıl belediye meclisinde oy birliği ile aldığımız kararı Sayın Valimiz de onayladı ve “Gevenes” ismi artık resmiyete kavuştu. Böylelikle Menteşe Belediyesi olarak mahalle halkımızın isteğini yerine getirmiş olduk. Gevenes Mahallesi halkına hayırlı olsun.” dedi.