Muğla’nın Milas ilçesi Atapark’ta partililer ve gençler tarafından karşılanan İnce, Memleket Partisi’ne destek istedi.

KOMÜNİST BAŞKANIN BORÇLARI ORTAYA ÇIKTI KOMÜNİST BAŞKANIN BORÇLARI ORTAYA ÇIKTI

İnce, “CHP’ye oy veren kardeşlerime sesleniyorum, burada CHP’nin 4. sırasında eski bir AKP’li var. Siz oylarınızı Memleket Partisi’ne vermezseniz CHP listelerinde Saadet’li Gelecek’li yani eski AKP’li 77 kişi var bunları seçersiniz” dedi.

“BU MEMLEKETİN SİGORTASI MEMLEKET PARTİSİ’DİR”

Muharrem ince şu ifadeleri kullandı: "Bir de HDP’liler var Cumhuriyet’le problemli, bir de AKP’nin içinde var Cumhuriyet’le problemli. Yani o Meclis’te parmaklar, nereye kalkar bilmiyorum. Ben diyorum ki bu memleketin sigortası, Atatürkçülerin sigortası Memleket Partisi’dir. İstediğim şu her evden Memleket Partisi’ne 1 oy istiyorum. Gençler sizden annelerinizi babalarınızı ikna etmenizi istiyorum.

“KILIÇDAROĞLU, ‘YÜZDE 60’LA ALIRIM’ DİYOR, BU KADAR İMKANLA YÜZDE 75 ALMAN LAZIM”

Gelelim Cumhurbaşkanlığı seçimine, Sayın Kılıçdaroğlu diyor ki ‘Ben yüzde 60’larda kazanıyorum’ Mesele yok o zaman. Bazıları da diyor ki ‘Sen çekil’ iyi kardeşim çekilelim de bende bir soru sorayım, 21 yıllık Erdoğan, doları 1.60’tan almış 20 liraya çıkartmış. Sokakları Suriyeli doldurmuş, tarımı, hayvancılığı bitirmiş. Üflesen yıkılacak bir Erdoğan var. Peki sen, hem Millet İttifakı hem Yeşil Sol ittifakı, 2 ittifak, 17 parti, 11 belediye başkanı, trilyonlarca lira hazine yardımı, senin bu kadar imkanla yüzde 75 alman lazım.”

Kaynak:AltarZeyhan