ABD Başkanı Joe Biden'in bir kilisede yaptığı konuşma, kendisini protesto eden grup tarafından sloganlarla kesildi. İsrail'in Gazze'ye yönelik katliamını protesto eden grup Gazze için "şimdi ateşkes" sloganları attı.
Güney Carolina'nın Charleston kentindeki Mother Emanuel Ame Kilisesi'ndeki etkinlikte konuşma yapan ABD Başkanı Joe Biden, hiç beklemediği bir olayla karşılaştı. 

"ŞİMDİ ATEŞKES"
Konuşma yaptığı sırada Gazze'deki İsrail soykırımından şikayetçi olan bir grup ayağa kalkarak "şimdi ateşkes" şeklinde slogan atmaya başladı. Gazze'de ateşkes ilan edilmesi için Biden'a çağrıda bulunan gruptan biri "Eğer burada kaybedilen hayatları önemsiyorsanız o zaman kayıpları onurlandırın ve Filistin'de ateşkes çağrısında bulunun." şeklinde konuştu. Bir başka gösterici ise "20 bin kişi hayatını kaybetti, onların kanı da sizin elinizde." dedi.

DIŞARI ÇIKARILDILAR
Göstericiler daha sonra görevliler tarafından dışarı çıkarıldı. Göstericiler dışarı çıkarılırken de slogan atmaya devam etti. Bu sırada içeride bulunanlardan bir kısmı ise Biden'a destek vererek "4 yıl daha" şeklinde tezahüratta bulundu.

ÜNLÜ OYUNCUNUN CANSIZ BEDENİ BOŞ ARAZİDE BULUNDU ÜNLÜ OYUNCUNUN CANSIZ BEDENİ BOŞ ARAZİDE BULUNDU

"SESSİZCE İSRAİL HÜKÜMETİYLE ÇALIŞIYORUM"
Ortam sakşinleştikten sonra konuşmasına devam eden Joe Biden, "Onların tutkularını anlıyorum. Gazze'den (İsrail'in) büyük oranda çıkması için elimden geleni yaparak sessizce İsrail hükümetiyle çalışıyorum." ifadelerini kullandı.