2022 yılından beri Muğla'nın Dalaman ilçesinde hizmet veren girişimci ve güzellik uzmanı Çağla Gül Uygun, işletmesini üstlendiği Bamboo Vegan Beauty Vıp Güzellik Salonu'nun 1.yılını kıymetli danışanlarıyla beraber keyifli bir organizasyonla kutladı. Bamboo Vegan Beauty Vip, kişiye özel hizmet vermekle kalmıyor Vegan içerikli profesyonel lüks cilt bakımı, ameliyatsız yüz germe, kombinasyon cihazlar eşliğinde bölgsel incelme, en güzel ve kaliteli vegan ürünler ile medikal manikür, jel tırnak uygulaması yapımına  kadar kendinizi yenilenmiş, tazelenmiş ve hatta yeniden doğmuş gibi hissedeceğiniz pek çok elit hizmet sunmaktadır. Nasıl mı? Tamamen  dünyaca ünlü markaları kullanan Bamboo Vegan Beauty Vıp, kıymetli misafirlerine  kolajen takviyesi, bütünsel sağlık, ev devam rutinleri ve kişisel programlama dahil bir çok hizmet vermektedir.

YETMEDİ

Bamboo Vegan Beauty Vıp'i diğer merkezlerle karıştırmayın lütfen. Onu diğer merkezlerden ayıran en önemli niteliği; kullanılan ve tavsiye edilen ürünlerin kabin ürün değil , tamamen kişisel ve vegan içerikli olması. Bu kadar da değil ! Uygulanan işlemler birebir takip edilmekte ve hedef odaklıdır. Güvenle , gönül rahatlığıyla  Bamboo Vegan Beauty Vıp'e misafir olabilirsiniz.   

"SALONUMUZDAN GÜLÜMSEYEREK MUTLU AYRILAN DANIŞANLARIMIZ KALİTEMİZİN GÖSTERGESİDİR"

Giderek artan potensiyeli ile hızlı bir yükseliş gösteren ve dikkatleri üzerine çeken Bamboo Vegan Beauty Vıp Güzellik Salonu işletmecisi Çağla Gül Uygun'u bu kaliteli girişiminden ötürü tebrik eder , başarılarının devamını dileriz. 

DALAMAN’DA YENİ DÖNEM MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI DALAMAN’DA YENİ DÖNEM MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI

İYİ Kİ DOĞDUN BAMBOO VEGAN BEAUTY VIP