1000A YAPI ORTACA BELEDİYESPOR'DAN ERKEN ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI 1000A YAPI ORTACA BELEDİYESPOR'DAN ERKEN ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın destekleriyle 8 Ekim 2023 tarihinde Antalya Alanya ilçesinden start alacak olan bu heyecan verici etkinlik, 8 gün boyunca 8 farklı etapta gerçekleştirilecek. Toplamda 1.235,1 km'lik bir parkurda Alanya'dan Kemer'e, Kalkan'dan Fethiye'ye, Marmaris'ten Bodrum'a, Selçuk'tan Manisa ve İzmir'e ardından İstanbul Sultanahmet'e kadar devam edecek olan yarış, 24 takımdan 36 ülkeden katılan 168 bisikletçiyi ağırlayacak.

Muğla'da gerçekleşecek olan bu büyük organizasyonun 4 etabı Muğla'nın çeşitli bölgelerinde yapılacak. Fethiye Babadağ'dan başlayacak olan yarış, Fethiye-Marmaris, Marmaris-Bodrum ve Bodrum-Selçuk etaplarıyla devam edecek.

Fethiye-Marmaris etabının geçeceği güzergah üzerinde olan Ortaca'da, Ortaca Kaymakamı Kenan Aktaş ve Belediye Başkanı Alim Uzundemir, kolluk kuvvetleriyle birlikte incelemelerde bulundular. Turun sorunsuz bir şekilde geçmesi için alınacak tedbirleri yerinde değerlendiren yetkililer, organizasyonun başarılı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesi için ellerinden geleni yapacaklar. Bu büyük organizasyon, sporseverleri heyecanlandırarak nefesleri kesecek.