ORTACA BELEDİYESİ'NDE DEVİR TESLİM ORTACA BELEDİYESİ'NDE DEVİR TESLİM

Muğla'nın Bölgesel Amatör Ligi (BAL) temsilcilerinden Ortaca Belediyespor, ligin 9. haftasında Antalya temsilcisi Kestelspor ile karşı karşıya gelecek. Alanya Milli Egemenlik Stadı'nda oynanacak çekişmeli maç 17 Kasım Pazar günü saat 14:00'da başlayacak.

Bölgesel Amatör Ligi 7'nci Grup 8. hafta maçında, lig sonuncusu Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitespor ile kendi evinde karşılaşan Ortaca Belediyespor, ligin, 19 gol ile en çok gol yiyen takımı karşısında 2-0 öne geçtiği maçtan (7' ve 54' dk.) 2-1'lik galibiyetle ayrılmıştı. Bu haftaki rakibi ligin ilk 8 hafta sonundaki lideri Kestelspor olan Ortaca temsilcisi, 15 gol atıp kalesinde sadece 5 gol gören güçlü rakibi karşısında puan ya da puanlar almaya çalışacak.

Ortaca Belediyespor lider Kestelspor deplasmanında

Bölgesel Amatör Ligi 7'nci Grup Muğla temsilcilerinden Ortaca Belediyespor ise ligin lideri Kestelspor ile deplasmanda karşılaşacak. Son maçında evinde Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitespor'u 2-1 mağlup eden siyah beyazlılar ligde 8 maçta topladıkları 14 puan ve averaj ile 4'üncü sırada yer alıyor.