(Haber48 ekibi olarak karşılaşamdaki önemli gol anlarısı sizler için derledik.)

Muğla Süper Amatör Lig B Grubu mücadelesinde 1000’a Yapı Ortaca Belediyespor ile Marmaris Genç Spor A. Ş.  Ortaca’da karşı karşıya geldi.

Karşılaşmaya 22 puanla lig lideri olarak çıkan 1000A Yapı Ortaca Belediyespor,  20 puanlı lig ikincisi Marmaris Genç Spor A.Ş. karşısında her iki yarıda da üstün bir futbol ortaya koydu. 
Karşılaşmanın temposunu istediği zaman düşüren ve istediği zaman yükselten 1000A Yapı Ortaca Belediyespor ilk golü

18. Dakika da Alper’in ayağından buldu. Alper golü attıktan sonra geçen hafta ameliyat olan arkadaşı Muarrem’in 61 numaralı formasını seyircilere göstererek geçmiş olsun dedi. Golden sonra da baskısını devam ettiren Ortaca temsilcisi

İZTUZU’NU KİMİN İŞLETECEĞİ BELLİ OLDU İZTUZU’NU KİMİN İŞLETECEĞİ BELLİ OLDU

22. Dakika da semih ile durumu 2-0 yaptı. İlk yarı bu sonuçla sona erdi.

İkinci yarıya da ilk yarıda olduğu gibi 1000A Yapı Ortaca Belediyespor ön alanda baskı ile başladı. Dakikalar 55’i gösterirken sahneye bu sefer Anıl çıktı ve durumu 3-0 yapan golü attı.

3-0’dan sonra da ön alan baskısını devam ettiren Ortaca temsilcisinde 65. Dakika’da Anıl kendisinin ikinci takımının 4. Gölünü attı. Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca karşılaşma 4-0 Ortaca Belediyespor’un üstünlüğü ile sona erdi.


1000A Yapı Ortaca Belediyespor aldığı bu sonuçla Muğla Süper Amatör Lig B Grubu’nu ilk 3 sırada bitirmeyi ve Play-Off grubuna kalmayı bitime dört hafta kala garantiledi.