BÜYÜK KATILIM OLDU

ORTACA BELEDİYESPOR BAŞKANI FIRAT ERİŞEN ENKAZI GÜN YÜZÜNE ÇIKARDI ORTACA BELEDİYESPOR BAŞKANI FIRAT ERİŞEN ENKAZI GÜN YÜZÜNE ÇIKARDI

Rüya Park Garden’de düzenlenen mezuniyet törenine okul kurucuları, Ş. Emrah Hoşgör, Samet Yıldız, Eren Zan, Zülfikar Şahinkaya, okul müdürü Eyüp Karaçelik, müdür yardımcısı Selma Özdemir’in yanı sıra Uğur Okulları öğretmen ve çalışanları ile velileri katıldı. Katılımcılar, başarılı, özgüveni yüksek ve 21. yüzyıl becerileriyle donatılmış Uğurlu öğrencilerin mezuniyet sevincine ortak oldu.

PROGRAM BEĞENİ KAZANDI

Büyük beğeni kazan mezuniyet programı konuşmalarla başladı. Okul Müdürü Eyüp Karaçelik, Ortaca Uğur Okulları’nın başarısından bahsetti. Yeni mezunlar vermenin heyecanını yaşadıklarını söyledi. Karaçelik, öğrencilere girecekleri sınavda başarılar diledi.

KEPLER HAVAYA FIRLATILDI

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere plaket verildi. Mezuniyet sevinci yaşayan öğrenciler tek tek sahneye çağrıldı ve diplomaları takdim edildi. Öğrenciler, keplerini hep birlikte havaya fırlatarak mezuniyet sevinci yaşadı.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Mezuniyet programında ayrıca halk oyunları ve zeybek oyunları da oynandı. Veliler ve öğrenciler de oyunlara eşlik etti. Öğrenciler gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince oynadı, eğlendi.

Kaynak: Haber merkezi