Türkiye Okul Sporları Federasyonu'nun 2019-2020 Rafting Yarışları Dalyan’da Yapıldı. Türkiye Okul Sporları Federasyonu'nun 2019-2020 sezonu okullar arası rafting 1. Bölge Muğla grup yarışları Dalyan Mahallesinde yapıldı. Dalyan kanalında yer alan parkurda kadınlar, erkekler ve karma kategorilerinde yarışlar yapıldı. Yarışlara Muğla’nın yanı sıra, Aydın, Düzce, İstanbul ve Mersin’den 23 takımla 120 sporcu katıldı.

Karma kategorisinde; Birinci Düzce Cumayeri Çok Programlı Lisesi, ikinci Muğla Dalaman Öztaş Anadolu Lisesi, üçüncü Muğla Ortaca Anadolu Lisesi, dördüncü İstanbul Prof. Faik Somer Spor Lisesi oldu.

Kadınlarda; Birinci Muğla Dalaman Öztaş Anadolu Lisesi, ikinci İstanbul Prof. Faik Somer Spor Lisesi, üçüncü Muğla Özel Açı Anadolu Lisesi, dördüncü Muğla Dalaman Anadolu Lisesi oldu.

Erkeklerde; Birinci Muğla Dalaman Öztaş Anadolu Lisesi, ikinci Düzce Gümüşova Anadolu Lisesi, üçüncü Muğla Dalaman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, dördüncü Cumayeri Çok Programlı Lisesi oldu.

Ödül töreninde dereceye girenlere ödüllerini veren Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, "İlçemizde, turizmi 12 aya yaymak için, ilçemizin menfaatine olan her faaliyete destek veriyoruz. İlçemizde kurumlar ile sürekli görüşerek yapılacak tüm faaliyetlerde, belediye olarak üstümüze düşen görev ne ise, laikiyle yapmaya çalışıyoruz. Dalyan Mahallemizde gerçekleşen Türkiye Okul Sporları Federasyonu'nun 2019-2020 sezonu rafting yarışmalarına ev sahipliği yapmakatan ayrı bir onur duyduk. Gençlerimiz Dalyan’ın eşsiz doğasında Ölemez Dağı’nın eteklerinde kıyasıya yarıştılar. Dereceye giren sporcularımızı tebrik ediyor, yarışmaya devam edecek sporculara başarılar diliyorum" dedi.

AK PARTİ ORTACA İLÇE BAŞKANI'NDAN SEÇİM SONUCU YORUMU AK PARTİ ORTACA İLÇE BAŞKANI'NDAN SEÇİM SONUCU YORUMU