Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir önderliğinde, birim müdürleri ile istişare toplantısı yapıldı. Toplantıya belediye başkanı Alim Uzundemir’in yanı sıra, başkan yardımcıları Mustafa Kara ve Fedayi Kılıç katıldı.

Toplantıda haftalık yapılan işler değerlendirilirken, belediye birimlerinin gelecek haftalarda yapacakları işlerin koordinesi ve planlaması üzerinde de çalışıldı.

Toplantılar Devam Edecek

Toplantıyı değerlendiren Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, birim müdürleri ile toplantıların devam edeceğini söyleyerek, ‘’Bizler birim müdürlerimiz ile toplantılarımızı her hafta yapmaya özen gösteriyoruz. Yapılan toplantılarda yapılan işleri değerlendirilip 'eksik kalan bir konu var mı?' diye değerlendirerek, yaptığımız hizmetleri en iyi şekilde uygulamaya çalışıyoruz.

Toplantılarımızda, gelecek haftaların da planlamasını önceden yapıyoruz ki, hizmetlerimizde aksama olamasın, daha iyi ve hızlı hizmeti vatandaşlarımıza götürebilelim. Bizler, halkımıza hizmet için buradayız ve halkımıza hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Çalışmalarımızda, bizlerle birlikte emek harcayan, gecelerine gündüzlerine katan yönetimimize ve Ortaca Belediye Ailemizdeki tüm çalışma arkadaşıma bir kez daha teşekkür ediyorum’’ dedi.

ORTACA'DA SEZONUN İLK CARETTA YUVASI KORUMA ALTINA ALINDI ORTACA'DA SEZONUN İLK CARETTA YUVASI KORUMA ALTINA ALINDI