Muğla'nın Ortaca ilçesinin Güzelyurt Mahallesinden olan Abdullah Çakır (33), 2018 yılında kendisine konulan lösemi teşhisinin ardından amansız bir yaşam mücadelesine başlamıştı.

Yoğun ve ağır bir tedavi sürecinden geçen Çakır, 3 Mayıs 2018'den bu yana lösemi tedavisi gördüğü Medical Park İzmir Hastanesinde son birkaç gündür yoğun bakımda tutuluyordu. 



Abdullah Çakır 31 Temmuz 2019 Çarşamba günü, aynı zamanda eşi Seher Çakırla evlilik yıldönümleri olan günde yaşam mücadelesini kaybederek sabah saat 10.30 sıralarında hayata gözlerini yumdu. Eşi Seher Çakır'ın 30 Temmuz 2019 Salı günü sosyal medya hesabından paylaştığı kına ve düğün günlerine ait fotoğraflara düştüğü umut dolu mesaja ne yazık ki Abdullah Çakır olumlu bir cevap veremedi. Arkasında gözü yaşlı bir eş ve iki yaşında bir kız çocuğu bırakan Abdullah Çakır'ın evlendiği gün vefat etmesi ailesi için daha yıkıcı oldu.


Abdullah Çakır'ın 33 yaşındaki vefatı sevenlerini derinden sarstı. Genç adamın cenazesi 1 Ağustos 2019 Perşembe günü (yarın) sabah 10.00'da, Ortaca ilçesinin Güzelyurt Mahallesindeki baba evinden kaldırılarak Sarıgerme'deki aile mezarlığına defnedilecek. 

1000A YAPI ORTACA BELEDİYESPOR, ŞAMPİYONLUĞUNU EVİNDE İLAN EDECEK 1000A YAPI ORTACA BELEDİYESPOR, ŞAMPİYONLUĞUNU EVİNDE İLAN EDECEK