Artı Değer programımızda bugün sizleri, Muğla’nın Ortaca ilçesine bağlı, turizm cenneti Dalyan Mahallesi’ne götüreceğiz. Yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri olan Doğa harikası Dalyan’ın ekonomisine, masaj merkezi ve Türk hamamı ile artı değer sunan Royal River, yerli ve yabancı konuklarına  adeta sağlık ve huzur dağıtıyor.

Güler yüzlü, işinin ehli, uzman kadrosuyla profesyonel hizmet verirken, konuklarının bedensel ve ruhsal rahatsızlıklarına çözüm buluyor ve onları rahatlatıyor.

Royal Rever’ı ziyaret ettik, verdikleri, sağlık masajı ve Türk hamamı hizmetlerini sizler için görüntüledik. Sözü daha fazla uzatmadan hemen Royal Rever’a gidelim ve hep birlikte masaj salonlarında ve Türk hamamında ne tür hizmetler veriliyor? Hep birlikte görelim.

İnsan sağlığında ve bedensel temizlikte yüzyıllardır gelenekselleşmiş Türk hamamının modernize edilmiş hizmetleriyle; konuklarını, büyük bir titizlikle ağırlayan Royal River’da yapılan zengin masaj türleriyle ve Türk hamamı hizmetiyle sağlık konusunda şikayeti olanlar sağlıklarına kavuşuyor, günün stresini üstünden atmak isteyenler huzurla buluşuyor.

Royal River’da yapılan masaj terapileriyle kan dolaşımınız hızlanıyor, gergin kaslarınız gevşiyor ve vücudunuzun hareket kabiliyeti artıyor, ağırlarınız diniyor.

Masaj terepistleri, merkezi sinir sisteminizi ve sindirim sisteminizi rahatlatırken, bir tarafta kan dolaşımınızı hızlandırıyor, diğer tarafta vücudunuzu toksinlerden arındırıyor. Kısacası yapılan masaj terapilerinin sonunda, günlük yaşantınızda yaşam kaliteniz yükseliyor.

AK PARTİ ORTACA İLÇE BAŞKANI'NDAN SEÇİM SONUCU YORUMU AK PARTİ ORTACA İLÇE BAŞKANI'NDAN SEÇİM SONUCU YORUMU

Dalyan Royal River’ın işletmecisi Döne Acet ile verdikleri hizmetler hakkında söyleştik.

Royal River olarak hizmetlerinden bahseden Döne Acet,Türk hamamı, Uzak Doğu masaj, klasik masaj, aroma terapi, sauna, bölgesel ve sağlık amaçlı masajlar yaptıklarını dile getirerek bel ve boyun fıtığı rahatsızlığı olan konuklara tedavi amaçlı değil ama rahatlatıcı etkisi olduğunu ifade etti.

10 yıldır bu sektörde olduğunu söyleyen Acet, sadece Royal River’da değil üç farklı otelde de merkezleri olduğunu kaydetti. Bu sene pandemi nedeniyle böyle bir işletme açtıklarını dile getiren Acet, “Terapistlerimiz Uzak Doğu’da eğitim almış belgeleri olan Uzak Doğulu ve Türk terapistlerdir. Turizm bölgesi olması sebebiyle daha çok İngiliz, Hollandalı ve Rus ağırlıklı müşterilerimizin yanında yerel halk da tercih ediyor. Misafirlerimiz bizlere çeşitli acentalar ve turlarla vasıtasıyla ulaşıyorlar” dedi.

Sadece hamam değil bir kompleks olarak hizmet veren Royal River’da konukların  işletmeye girdiklerinde ilk olarak çamur banyosu ile karşılaştığını söyleyen Acet, ardından temizlenmek için hamam ya da duş ya da tercihe göremasajla devam ettiklerini belirtti. Acet, hamamda tuz ya da  kahve peelingi ya da sade kese yapıldığını; masajda ise bu yöreye özel zeytinyağı ya da kantaron gibi aroma terapi bitkisel yaplar kullandıklarının altını çizdi.

Royal River olarak gelin hamamı, grup hamamı ya da ailelere özel hamamlarla hzmet verdiklerini kaydeden Acet, “Dalyan Nehri, Kral Mezarları’yla meşhur olan bu yerde Royal River yani Kral Nehri ismimizle krallara layık hizmet sağlıyoruz” diye konuştu.

Tüm detayların özenle hazırlandığı, her alanında Türk konuksevliğin en samimi haliyle gösterildiği Royal River’ın profesyonel ekibi, hijyenik koşullarda masaj keyfini yaşatmak üzere, rahatlatıcı, ağrı dindirici masaj terapileri eşliğinde sizleri bekliyor.

Vücudu, ölü deriden arındırarak temizlenmesini sağlayan ve Türk hamam geleneğinin en önemli ögesi olan kese ile vücudunuzun ölü derilerinden sıyrılın. Kesenin ardından sabun kullanarak uzman ellerin vücudunuza yapacağı köpük banyosu ile kesenin bıraktığı yağ ve kirden vücudunuzu arındırın.

Vücutta; yüz, baş, boyun, sırt, ayak tabanını kapsayan ve vücudunuzda oluşabilecek gerilimleri anında gideren Anti Stres masajı, ayak ucundan başa kadar tüm kas gruplarına uygulanan Klasik İsveç Ful Body masajı; bel, boyun ağrılarınızı gideren, bel fıtığınızdan sizi kurtaran medical masaj, cildin üst tabakasını yenileyen kahve ya da tuz piling masajları, spor sonrası yaşanan ağrıları gideren spor masajı, ayaklarınızda yaşadığınız ağrılardan sizi kurtaran ve ayak rahatsızlıklarınızı gideren ayak masajı, kısacası bedeninize ve ruhunuza sağladığı sayısız faydalarıyla hayata yeniden ve mutlulukla sarılmak için Royal River’a Merhaba deyin.