MUĞLA İLÇESİNDEN DÜNYAYA 2 ÜRÜN! İŞTE O ÜLKELER MUĞLA İLÇESİNDEN DÜNYAYA 2 ÜRÜN! İŞTE O ÜLKELER

Muğla'nın Ortaca İlçesinde, 4 Ocak Cumartesi gününü 5 Ocak Pazar'a bağlayan gece sabaha karşı saat 03:00'da, Muğla Fethiye karayolu üzerinde bulunan bir gazinoda, daha önce aralarında husumet bulunduğu öğrenilen iki kişi arasında çıkan arbede, gazino çıkışında silahlı kavgaya döndü. Bir kişi açılan ateş sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Cumartesi akşamı eğlenmek için gazinoya gelen Ömer D. ve Yasin G. isimli şahıslar, gecenin ilerleyen saatlerinde aralarındaki husumetten dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede arbedeye dönmesi sonucu Yasin G., Ömer D.'yi darp etti. İkili gazinodan çıktıktan sonra, Ömer D. aracına yönelerek araçta bulunan tüfeğini aldı ve Yasin G.'ye ateş ederek yaraladı. 



Çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunması üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Ömer D.'nin silahına el koyan güvenlik güçleri şahsı gözaltına alarak karakola götürdü. Yasin G.'ye ise sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapıldı. İlk olarak Ortaca Devlet Hastanesi'ne götürülen Yasin G.'nin daha sonra Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi.

Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması devam ediyor. Yasin G.'nin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.